abilerim ve kardeşlerim çok teşekkür ederim allah razı olsun.
at44 wx-10 long lw tüfeğim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı uğurlu olsun
-
hayırlı uğurlu kazasız atışlar dilerim
-
hayırlı uğurlu olsun
hayırlı uğurlu kazasız atışlar dilerimteşekkür ederim allah razı olsun.
-
Fiyatı biraz yüksekmiş. Ben bt 65 in ahşap olanını (1320tl ye sitelerde satılıyor) ve yanında hatsan pompa (300-350 tl arasında satılıyor) ile beraber 1300 tl ye aldım:) hatta her iki ürün de sıfır + faturalı + garantili:)
At 44 Long ise 150 tl daha ucuza satıldığı için 1150 tl gibi bir rakama sıfırını alabilirdin. Seçim olarak doğru, fiyat olarak yanlış diyebilirim:)
Sayg
Merhaba sakıncası yoksa bu sitelerin adı nedir ?
-
hayırlı olsun
-
Teşekkür ederim siteler konusu ise aksu av ile iletişime geçin derim yardımcı olurlar
-
sayın tetikçi hayırlı olmuştur inşallah yeteri kadar süre geçti yorumlarınızı alabilirmiyiz
-
şu an satılıkta bu tüfek, doğru düzgün kullanmadığını biliyorum başından beri..
şartlar müsait değildi herhalde.. -
Ferhat abi min dediği gibi fazla kullanma sansım olmadı ama tüfek gerçekten çok güzel 75-100 mt arası soda şişesi çok vurdum anlıyacağınız isabeti gayet iyi tatmin edici bende çeşitli sebeplerden dolayı satıyorum halbuki bu takımı kurmak için çok çabaladım ama kısmet böyleymiş hayırlı akşamlar.
-
Tetikçi52 arkadaşım silahın hala satılıksa eğer;
Satış ilanın sonlanmış durumda satma fikrindeysen ilanını yenile istersen. -
Çok teşekkür ederim güncellemek istiyorum ama tel. den girdiğim için yenileyemi yorum
-