""meydanav ın sitesinde görülen crosmanc11 co2 bb atan tabancayı görün namlu çıkış hız 480 fps bence şimdiye kadar gördüğüm co2 li tabancaların en güçlüsü .
yorumlarınızı bekliyorum
http://www.meydankamp.com/pinfo.asp?pid=1606
crosman C11
-
DİANA -
29 Nisan 2008 22:01
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
pellet atsa alırdım
-
meydan avda kalmamış tel açtım nezaman gelceği belli değilmiş bi tane alacağım bulursam kuvvetli bir şeye benziyor
-
c11 suanda stokta gorunuyo susturucu takılırmı namluda yıv varmıdır bılenler yada kullananlar yanıtlarsa sevınırım
-
c11 suanda stokta gorunuyo susturucu takılırmı namluda yıv varmıdır bılenler yada kullananlar yanıtlarsa sevınırım
susturucu takılırmı : sanmıyorum
yiv varmı : tabiiki bütün havalı silahların hepsinde de vardır istisnalar olabilir. -
beş para etmez almayın ben aldım 3 günde şarjörü bozuldu çok dandik gerçekten çin malı herhalde
-
beş para etmez almayın ben aldım 3 günde şarjörü bozuldu çok dandik gerçekten çin malı herhalde
fiyatındanda belli değilmi zaten.. -
ahmet abi baby desert eagle de ucuz onuda kullandım şimdide türk malı ekol es 55i kullanıyorum fiyatıda aynı aşağı yukarı tamamen metal belkide bana en dandiği denk geldi
-
Evet haklısın öylede olabilir belki Hüseyin.
Ama yinede atalarımız doğru söylemişler "ucuz etin yahnisi kötü olur".diye.. -
-
benı kandıran kalıtesı degılde 145ms oldu modlansa 180 olur heralde ozamanda dedıgınız kadar kalıtesızse elımızde kalma ıhtımalı yuksek
-
valla ben hızındanda bişey anlamadım önceki co2 tabancalarda tenekeyi delemiyordu buda delemiyor bana sorarsanız hızına aldanmayın derim
-
valla ben hızındanda bişey anlamadım önceki co2 tabancalarda tenekeyi delemiyordu buda delemiyor bana sorarsanız hızına aldanmayın derim
Silahı satan değil atan bilir diyor, Hüseyine kulak verin derim. -
anlamadıgım hız konusunda hıc kendını hıssetıren bı olgu yokmu 120ms ıle bı fark yaratmıyomu yanı kullanımda
-
[Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/080905/temp/8jmyeavw.jpg] -
Crosman C 11 Tactical şeklinde aratırsanız susturuculu modeli bulursunuz hem de 69 dolarmış.(düzü ise 39 dolar).ama malesef Türkiye'de yok sanırım sitelerde bulamadım da
-
fıyatlar dıs ulkeler ıcın galıba tr de 100 dolar cıvarı duzu
-
Evet ABD de.