arkadaşlar sağolun vida haliyle biraz eğildi yalniz diğer bi sorun bendeki alyan 125mm uzunluğunda sanırım güç ayarı steskür vidasına tam yetişmedi
AT44 Kundak Vidası Sökülmüyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aslında hepimizde dremel bulunması gerekiyor. Her konuda çok işe yarayan bir alet. Dremel olsaydı vidaya ortadan minik bir yarık açılıp hemen sökülebilirdi.
-
sorun çıkaran vida uzatma gibi parça ile takılmış,2 vidanın çapları aynı neden 1 tane uzun vida yerine iki vidayı iç içe geçirip uzatmışlar anlam veremedim
-
sorun çıkaran vida uzatma gibi parça ile takılmış
nasıl bir yöntemle cıkardınız acaba? benimkininde vida başı bits ? -
kaba kuvvetle vidayı havya ile ısıttım sonra kundaktan ve tüfeğin üst bloğundan tutup esnettim başka türlüde çıkmazmış adamlar 1 tane uzun vida yerine iki vidayı iç içe geçirmiş ve anlaşılan yuvalarındada hata vardı uğraştırdı
-
bende bi havya ile ısıtıp deneyeyim saolun.
-
arkadaşlar sağolun vida haliyle biraz eğildi yalniz diğer bi sorun bendeki alyan 125mm uzunluğunda sanırım güç ayarı steskür vidasına tam yetişmedi
malesef kısa olmuş 4mm 15 cm lik alyanlardan lazım 7-8 tl fiyatları var 125 kısa gelir -
malesef kısa olmuş 4mm 15 cm lik alyanlardan lazım 7-8 tl fiyatları var 125 kısa gelir
evet aldığım yere 15 cm liği yokmuş birde yamulan vidaları yenilemem lazım hırdavatçıya sordum yok dedi olmadı vidaları hatsandan isterim -
Oldukça garip benim at44 lerde yokdu tek vidalı idiler . Enteresan
Silah ikinci elmi ikinci else müdehale görmüş olabilir yd tactical bğlantılarımı farklı
Neyse çözmeniz önemli.
Bende 14 lük allen var o oluyor. -
https://shop.wurth.com.tr/t-tornavida-tx-9-x-100-mm
geçmiş olsun vidayı açmışsınız, yukarıda verdiğim link görülüyorsa oradaki gibi bir T tipi tornavidayla da denenebilirdi
-
orta kısımdaki vida sistemi değiştirmişler orda kalın iki tane pul olması lazım bir dışarda biride içeride içerdeki pul vidayuvasına basar takarken biraz dert olur kayar sağa sola . bu ikili vidayla o pulu iptal etmişler ama farklı bir sorun ortaya çıkmış. Birbirini stoperlemiş iki vida. Sizde asılınca pul yerine konan vidayı eğmişsiniz onu düzeltmeniz lazım yada hatsana başvurun orjinali gelsin bu halde geri takmayın bence
-
hazır sökmüşken;
kundağın ayar vidasına gelen yerini delseniz..
ve orjinal ayar vidasını söküp, yerine kundaktan dışarıda kalacak şekilde uzun bir vida yaptırsanız, hem bir daha bu sebep ile kundağı sökmeniz gerekmez, hem ayar işini daha pratik yapabilirsiniz..kundağın dışında kalan kısmına tırtıl çekilse hem şık olur, hem kullanışlı..
-
Ferhatttt abi abi sen gelip bizim üniversiteye teknisyen felan olsana Hocalarda üretken bi teknisyen görmüş olsunlar
-
bu vida 4 sayfadır sökülemedimi hala yaw...
-
Ferhatttt abi abi sen gelip bizim üniversiteye teknisyen felan olsana Hocalarda üretken bi teknisyen görmüş olsunlar
sağolsın iltifat etmişsin..lakin bizdede bişey yok yanlız, bakma öyle göründüğüne
bu vida 4 sayfadır sökülemedimi hala yaw...söküldü, toplamak üzereyiz ..
-
yakındaki hırdavatçı ve nalburları gezdim ne uygun vida nede 4mm x 15cm uzun alyan bulabildim yarın otosanayiye gidicem vidayı orada bulursun dediler bu arada vida için hatsanada mail attım
ilgilendiğiniz için sağolun hayva ile vidayaı ısıtmak işe yaradı aksi halde kaba kuvvetle dahi çıkmayacaktı dönmeyen sökülmesi mümkün olmayan vida kullandığı için hatsanı tebrik etmek lazım basit bi kundak sökümü için kullanmadığım alet edevat yöntem kalmadı -
Söylemesi ayıp bende tüfeğin 2mm gömme alyanı var. Namlu vidasına benzer bi şey. Onun başı yalama oldu çok sıkmışım geri sökemedim.
-
Aynı sorun At44 orta vidası sökülmüyor vida yalama oldu. Vidayı sökebilecek yer varmıdır
-
Aynı sorun At44 orta vidası sökülmüyor vida yalama oldu. Vidayı sökebilecek yer varmıdır
Tornacılar söker.
-
Civata gövdesi çapından az büyük bir matkap ucu işinizi görür..
metrik 5 ise o sökülmeyen civata, 6-6,5 mm matkap ucu ile civatanın başından az daha aşağıya inecek kadar delin.
nihayetinde zaten civatanın başı kopacak, gövdeden ayrılacak.Sonra diğer civataları çıkarır, kundağı söker, bu yalama olan civatanın gövdesinden ayarlı yada normal bir pense ile sağlam bir şekilde tutar gevşetirsiniz..
Kolay gelsin.
-