hafta sonu dün sabah evimizin dibine kadar gelen bir çift kınalı keklik bu görüntü her zaman denk gelmez dedim ve videoya çektim
http://www.youtube.com/watch?v=zFQu17SJD9s
kınalı keklik sevenler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gerçekten çok güzel bir görüntü bu hayvanları doğada görmek beni çok mutlu ediyor... Forumda ki bazı arkadaşlarımız avcı ve bunu belirtmek ne kadar doğru bilemiyorum ama Bu hayvanlar doğada daha güzel görüşündeyim.. Yanlış anlaşılmasın hiç et yemiyorsunuz derseniz yiyorum elbette keklikde yedim ama hiç avlamadık .. Çook eskiden bahçe evimizdeki komşum keklik besliyordu sayesinde yerdik.. Ben sadece ava kaçma şansı verilmeden avlanılmasına karşı bir insanım .. O uzaklıktan keklik abimi görmüyor yada zor görüyor ama dürbünlü bir silahla insanoğlu çok rahat görüyor ve vuruyor tek kelime ile yazıktır ...(bu yazdıklarım ateşli silahlar ile alakkalıdır havalı ile avlanmmak zaten yasaktır... )
-
Maşallah çok şanslısınız.Ben de sözde avcuyum ama sesini duymayalı yıllar oldu. Teşekkürler.
-
Mükemmel...Atışıyorlar, dişi kapma yarışındalar
-
ilk defa bu kadar yakından görme fırsatım oldu bir saat kadar durup kayboldular umarım tekrar gelirler
-
Tarık abi ben onların bir daha geleceğinden şüpeliyim...
-
Bu mevsim kekliklerin çiftleşme mevsimi ötüşlerinin en güzel olduğu zaman.