Arkadaşlar tüfegin yanına eglence olsun hemde tüfek taşıyamayacagım zamanlar kullanmak için tabanca bakıyordum Gamo AF-10 a rastladım. Tüp sıkıntısı yok hem pellet atıyor hem bb . Ancak forumda kullanan biri varsa kullanıcı yorumları en önemlisi bence. Nasıldır işe yarar mı isabet tahribat durumları falan ?
Gamo AF-10 nasıldır ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Jericho ya bakıyordum bundan öncede
-
Ben de aynı düşünce ile tabanca arayışına girmiştim. Crosman C31 ve Gamo V3 arasında kalıp Gamo V3 tercih etmiştim. Crosman C31 güç ve isabet gayet iyiydi ama biraz plastik fazlası vardı (yalnız BB şarjörü metaldi Gamonun ise plastik). Gamo V3'ün ise Co2 ve BB birarada olan şarjörü ploastik olmasına rağmen (PX 107 ile aynı) etkileyiciydi. Zaten tüfekte kır doldur durumu olduğu için özellikle CO2'li tabancalara baktım. Eğer Co2 istemez kurmalı olsun derseniz Zoraki HP 01 için çok iyi yorumlar var. Gamo AF-10 şekil itibari ile güzel sanırım ve izlediğim videolarda da isabet olarak iyi duruyor fakat tahribat olarak pek tatmin etmeyebilir. Gerçi pellet kullanınca belki daha iyi sonuç alınabilir ama 10m'den ben Gamo Round Bolalar ile soda şişesi kıramadım. Üzerinde iz yapıp sekiyor, kurşun bilye yamuluyor. AF-10 videolarında da izlediğimde orta halli bir mesafeden su dolu pet şişeyi delemediği görülüyor. Ama kendi V3'üm ile de aynı sonucu aldım. Fakat meşrubat kutularını delip geçiyor. Çelik bilye kullanınca işler değişebilir ama dezavantaj olarak etrafınızda zarar görebilecek eşya v.s. varsa sektiğinde tehlikeli olabilir ikincisi AF-10 da da namlu içi yivli ise (Gamo V3 ve PX107 gibi) yivlerin zarar göreceği söyleniyor. Bu yüzden Gamo V3'ümden ne kadar memnun olsam ve keyif alsam da zaman zaman Crosman C31 hala aklımı çeliyor. AF-10 için youtube'da bir çok video mevcut, buradan da az çok fikir edinebilirsiniz. Hız ölçümü yapılan bir videoda adamın kapatırken kendini kastığını gördüm, fakat başka bir videoda genç bir eleman çatır çatır açıp kapıyordu
Youtube ya da google'da "GAMO AF-10 AIR Pistol Soler" yazıp aratırsanız ilgilendiğiniz tabancanın 12m ve 50m atış videosu var.
Yukarıda da dediğim gibi eğer kurmalı diyorsanız Webley Alecto - Zoraki Hp 01 sizi tatmin eder.
Saygılarımla.
-
Gencin kolay kapatıp digerinin zorlandıgını bende farkettim arkadaşım
Zoraki den benimde endişem yok ancak birazda boyut ve görünüş istedigim için hiç bakmadım onlara. -
smk beeman p17 yi araştırın
-
Hw 45 de bence gayet mantıklı e vledielik diye düşünüyorum bir araştırın isterseniz
-
Hw 45 efsane bişey
Tüfegimi degiştirdigim için maalesef o kadar bütcem kalmadı yamancengiz bey -
Bu söylediginiz aslında tam benim aradıgım tarzda birşey. Siz sanırım kullanıyorsunuz yada kullandınız ?
Artıları eksileri nedir acaba ?smk beeman p17 yi araştırın
-
bu tarz alacaksanız tek tabanca var bence zoraki hp -01 ultra ben çoğunu denedim kullandıklarımın en iyisi bu bir kere para ver dostum git zoraki al bir daha da başkasına bakma ben 75 metreden 6 cm grupman yapıyorum .177 si ile
10 metreden 2 cm çam ahşap levhayı piz gibi deliyorum . bence zoraki iyi bir alternatif
-
Zoraki ve arkadaşın söylediği Hw 45 in kalite ve performansımdan hiç şüphem yok. Ancak zoraki görünüş olarak hitap etmiyor arkadaşım
-
Birde at p1 geldi inanılmaz bir olay 80 metreden çatır çatır soda şişesi kırdım.
ben kendimce tabanca işini kapattım.
zoraki hp-01 ultra .177 cal
baikal 53m (ft için) .177 cal (güç az ancak nişangahı muhteşem ve sarsıntısız)
hatsan at-p1 .22 cal
-
Profesyonelce tavsiye ve yardımların için çok teşekkür ederim arkadaşım. Ama ben tabancayı sadece tüfegin yanında eglence olsun arada birde atayım diye almak istiyorum. En önem verdigim şey görünüşü belki sacma ama Önce jericho ya bakıyordum aklıma takılan Co tüpleri oldu ikide bir ona para vermek sıkıntı olurmu diye düşündüm. Gamo Af 10 u görünce pnömatik tarzda birşeyler düşünmeye başladım.
-
gamo pt 85 tactical bak onuda düşünebilirsin.
benim bildiğim kadarıyla en güçlü co2 tabanca o 170 m/s çıkış hızı var diye biliyorum . görünüşde fena değil.
ama tüp le uğraşması var karar sizin.
-
Yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim. Ama şimdi aklımdaki iki model beeman p17 ve gamo af10
gamo pt 85 tactical bak onuda düşünebilirsin.
benim bildiğim kadarıyla en güçlü co2 tabanca o 170 m/s çıkış hızı var diye biliyorum . görünüşde fena değil.
ama tüp le uğraşması var karar sizin.
-
Pnömatik tabanca deyince Zoraki her bakımdan önde. Güç/isabet ve teknik servis açısından rakipsiz.
-
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden kazasız belasız kullanmak dileğiyle
-
Zoraki yi zorla aldıracaksınız bana sanırım. Çok teşekkür ederim ilgi, alaka ve gerçekten yardımcı olmak için yaptıgınız yorumlardan dolayı.. Ama ben biraz görünüş arıyorum daha kibar bişeyler arkadaşım
-
Yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim. Ama şimdi aklımdaki iki model beeman p17 ve gamo af10
beeman p17 kullanıyorum ve rahatlıkta tavsıye edebılırım sana arkadasım. hem ucuz hem ısabetlı hem gorunum ve agırlık olarak cok gercekcı daha detaylı incelemem için bakabılırsın. Multipump smk beeman p17
-
o tabanca ile ince mehmet grupmanlarını yayınlamıstım isteyen olursa gamo ve crosman grupmanlarınıda yayınlayabılırım. tabıkı gamo ve crosman daha isabetli
-
birde şimdi farkettım sıvaslı oldugunu benım bu tabancayı aldıgım site (ki en ucuz orda satılıyor havale fiyatı 185 tl) merkezi sivasta olan bı sıte kargo zaten onlar tarafından odenıyor ama yakınsan gıdıp kendınde alabılırsın sılahıda gormus olursun boylece
-