merhaba değerli forumdaşlar size hatsanın yeni çıkarmış olduğu ceketli namlulu ve moderatörlu at44 ve bt65 i takdim ediyorum şahsen çok beğendim sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum
hatsan bt ve at44 yeni ceketlı namluları
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
hatsan side bolt at44 çıkarmalı ve emniyeti bt65 teki gibi yapmalı ayrıca ahşap th kundakta çok iyi olurdu
-
evet daha önce çikmış yeni görmüşüm
-
Side bolt ve biraz daha büyük bi tüp ile çok daha güzel olurdu
-
Özür dilerim abileerim cahiliğime verin foruma ceketli namlu nedir yazdım ama bir cevap alamadım daha doğrusu anlayamadım .. Bu ceketli namlu nedir moderatörle aynı görevi mi yapar ?
-
Bu QE serisi abd'de coktan satiliyor bile.İnsallah vortex mevzusuna donmez bu da
-
Özür dilerim abileerim cahiliğime verin foruma ceketli namlu nedir yazdım ama bir cevap alamadım daha doğrusu anlayamadım .. Bu ceketli namlu nedir moderatörle aynı görevi mi yapar ?
Kardeşim moderatör görevi görenide var sadece şekil için estetik için olanıda. Asıl amaç ince olan namlunun estetik görünmesinden ibaret bence
-
Kardeşim moderatör görevi görenide var sadece şekil için estetik için olanıda. Asıl amaç ince olan namlunun estetik görünmesinden ibaret bence
Anladım çok teşekkür ederim aklıma çok takılan bir durumdu