Merhaba arkadaşlar bu benim tarantulam sadece sizinle paylaşmak istedim
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/xGqV13.jpg]
Bu da Tarantulam :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
resim en küçük bu kadar yapabildim.
-
İlginç Paylaşım için teşekkürler. Ne ile besleniyor? Neyin içinde besliyorsun? Biraz anlatabilir misin?
-
Tabii genel olarak tarantulalar kendi boyutundan biraz küçük hareket eden herşeyi yer kurt ve değişik kurt çeşitleri, çekirge, sinek, hamam böceği hatta büyünce ara sıra fare bile verilebilir benim 3 tane tarantulam var en büyük bu ben akvaryumda besliyorum içinde toprak ve saklanması için yuva var buna teraryum deniyor küçük tarantulalar ise saklama kabında veya kavonozlarda bakılabiliyor başka sorularınız olursa çekinmeden sorun
-
Isırmasın !!!
-
yok asla ısırmaz
-
Türü nedir bunun? Biraz araştırdım bana göre değil pek sanki Ama böyle küçük uysal bir şey olursa belki düşünebilirim.
-
gercekten bakmıyosun dımıı buna dostumm bu uyurken senı bılee yer mazallah
-
Türü adı grammostola pulchripes gerekli bilgiyi tarantula.gen.tr den bakabulirsin bu forumda tarantula ilgili her sey satiliyo
-
Kedi köpek bazı balıklar falan evcilleştiriliyor tamam ama bu bi böcek gerçekten evcilleşebiliyor mu ? ilginç geldi
-
dostum bakarken bile irkildim bende örümcek fobisi var
-
İlginç bir hobi bana göre değil 2 yaşındaki oğlum bunu terlikle öldürür valla.
-
Aga bunun zehrini aldıgınızda tekrar üretiyor demi ya kıllı kıllı valla nası eline aldın helal olsun
-
Tarantulalatin zehri olur ancak alerjik bir sey olmadigi surece bir sey olmaz isirigi ari isirigina benziyor birde sakinken kediden uysal oluyorlar
-
Bu arada tarantulalarin zehri alinmaz
-
Tarantula değilde karaduldan korkarım Malum discovery vs. baya korkunç gösteriyor zeytin kadar böcüyü. Neyseki buralarda bulunmuyormuş
-
dostum yavaş büyüyen bir tur seçmişsin sling durumda sanırsam kabuk atti mi hiç burada 5199 sayılı yasanın tehlikeli hayvanlar kısmında degisiklik olmuş dikkat etmeni tavsiye ederim not:ben beslemiyorum daha önce küçük tecrübem oldu o kadar yaklaşık 1 gün almaya heves etmiştim araştırdım tabi aileden izin çıkmadı hayal kaldı bizde resimler ile yetiniyorunlm
-
Bu tur yavas buyumuyor orta derecede͵ bende hic kabuk atmadi ama kabuk donemine girdi bu boyda sling olmaz ,juvenil suan bir kac kabuga adult oluxak insallah aslinda bende 3 adet farkli cesit tarantula var ama onlar henuz sling
-
Benim evde olsa terligi yediydi
-
Zevkler ve renkler tartisilmaz derler ama dayanamadim:)))
Bu nedir kardeşim ya , Opsen opulmez , sevsen sevilmez...
Uyuyamam yemin ederim , kavanozdan cikar falan diye.:))
Saka bi yana keyif aliyosaniz sorun yok. Gule Gule bakiniz:)