Merhabalar,
Siz hobidaşlarıma Bir kaç sorum olcak:
At44 W-10 Kullanıcısıyım, ayar tüm açıkken jsb 16gr palletle 200 - 100 bar arası 3 ile 4 şarjör arası atışlar yapabiliyodum. Gücü tüm kapatım 2 tura ayarladığım zaman yaklaşık 5 6 şarjöre kadar çıkıyodu. Ama zaman zaman değişebildiğini gördüm bazen 4 şarjörde 100 e kadar düşüyodu. En son başıma bir olay geldi. atış yaptıktan sonra tüfeği temizleyip bakımını yapıp kaldırmıştım 110 barda iken. aradan 2 gün geçti tekrar atışa gittim pompayla hava bastım 190 a kadar geldi, ardından pompayı çıkardım tüpün dolum ucu giren yerden hava kaçırdığını gördüm. 1 gün hiç bişe yapmadım iyice boşalmasını bekledim. forumdan bi kaç dostumun önerisi üzerine manometrenin olduğu kapağı söküp elimle hafif bir sıktım hoş her hangi bir etki olup olmadığını bilmiyorumda (metehan, kaan özcan ve cemal) neyse tekrar hava basmaya başladım 100 bara kadar bastım hava kaçmıyordu. sonra atışa gittim 200 100 bar arası 3 şarjör atış yapmakta olduğumun farkına vardım.
Bu normal bir durum mudur?
Hava kaçma olayı neden kaynaklı olabilir?
Bu iş başına gelmiş veya TECRÜBE sahibi dostlarımın fikirlerine ihtiyacım var. Saygılarımı sunuyorum..