Hayırlı olsun kardeşim, gerçekten çok güzel görünüyor tabanca
Kazasız belasız, attığını vurman dileği ile... Maşallah
Rohm Twinmaster Sport .177
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
4.5 mm paletler 5.5 lardan,yarı yarıya ucuz ekonomik,bu avantaj......birde sen tahribattan çok, küçük hedefleri uzaklardan vurma,stabilite arıyorsun... Metehan ne yapıyorsa,onu takip eden gurubun üyesi bizler, arkandayız metehancım........
-
2.el alışverişte şanş önemli etken çünkü satanlar bizim gibi hobidaşlar onlar satmaya karar vereceki biz alalım mesala benim aklımla ahşap kundak at44 vardı ancak set olarak uygun fiyata tactical kundak denk gelince onu aldım,hayırlı olsun metahan bol bol paylaşım isteriz
-
Ahşap tüfek bence yaylıda güzel duruyor daha bir nostalji,clasik misali....At44 daha sniper spor tarz bir görüntusu var ona sentetik kundak,özelliklede tactical çok yakışıyor....birde ahşap kullanan bir arkadasım var oda cok titiz tüfegı ufacık surtmeden cızıldı sımdı neresıne ne sarıp koruyacagını şaşırdı,,tüfegin gözüken ahşap yerı kalmadı neredeyse,,sahada tüfegın tadını alıp rahat kullanamıyor,ondan sonra ahşapa tövbe ettım bende,,tabi bunlar zevk meselesi,herkezin tarzı farklı
-
bence tam tersi, sentetik kundaktaki çizikleri, ezikleri v.b sıkıntıları gidermek neredeyse imkansız iken, ahşap kundak çiziklerini onarmak çok daha kolay ve mümkün görünüyor..
ha hangisi kolay çizilir derseniz elbette ahşap olabilir ama, en azından müdahale edebilme şansını veriyor kullanıcıya..
-
Başta çizilme, sorun çıkarma ihtimali en az olanı secerım....dedıgım üzere ahşap ı bende cok severdım ancak çizilmesın diye hemen herkez sarıp sarmalıyor,sarınca ahşap gözükmuyor,,ki bende titizim ahşap alsam saracaktım,burda ahşap ın benim için anlamı bıtıyor... bu yuzden bana uygun olanı sentetik.......bana göre senınkı, sana göre benımkı ters...dedımya herkezın tarzı, burda saygılıyız,,isteyen ahşap alır sarar, ısteyen sarmaz cızmeden veya cızerek kullanır....tercih zevk meselesi.....
-
tabanca güzelmiş gerçekten.Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun şimdiden
-
Asil : evet hocam tamamen kismet isi ikinci el kismi.merak etmeyin ne zaman payladmadim ayip ediyosunuz
Tesekkurler iyi dilek sunan herkese
-
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan inşallah hw 100 güzel seçim şimdi sabırsızca gelmesini bekliyorsun dur allah ilerde bizede nasip eder inşallah gule gule kullan.
-
Güzel günlerde kullan Metehan çok güzel görünüyor.
-
Güzel günlerde kullan Metehan çok güzel görünüyor.
Tesekkurler massallah
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan inşallah hw 100 güzel seçim şimdi sabırsızca gelmesini bekliyorsun dur allah ilerde bizede nasip eder inşallah gule gule kullan.
Insallah daha iyileri sizin olur tesekkurler -
Güle güle kullan. Sayende yine güzel videolar bizi bekliyor desene
-
hayırlı olsun Metehan güzel günlerde kullan.
-
Tesekkurler basri abi hepbirlikte insallah
-
Kardeşim bu küçük yakışıklın hayırlı olsun güle güle kullan
-
Kardeşim bu küçük yakışıklın hayırlı olsun güle güle kullan
Ahmet abi kucuk ya bu simdi yataga uzanip elime alip sevip oksuyorum yok boyle bir estetiklik ya cok tesekkurler -
Metehan hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız kullanman dileğiyle kardeşim...İşleri büyüttün bakıyorum :)))
-
metehan yatakta sen ve silahın oooo...Aşkı başka yerde ara kardeş...:)
-
Buyudu fabrika Kemal abi.yeni makinalarla uretimi arttiricam
-
Hayırlı uğurlu olsun Metehancım. Çok güzel makine gerçekten. Ama bu makineyle profesyonel müsabakalara da gir bence, yakışır.
-