Hatsan, beklenenden önce ilk vortex modeli piyasaya çıkardı. Bakalım bu magnum modellerde yaşanan sorunlara Vortex sistemi çözüm olacak mı.
Mod 125 Sniper Vortex Piyasa Çıktı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
hatsanın sitesındekı yaylılarda mod 85-95-99-125-135 türü üst sınıf yaylıları ile uyumlu bu vortex sistemi diye bılıyorum,,ucuz versıyonlar ile uyumlu degıl
-
[Resim Engellendi: https://www.aksuav.com.tr/img/urun/vortex-nedir.JPG]
-
Fiyatı 595 TL, yaylı modelle Vortex model arasında 70 TL var. Yaylıyla Vortexli arasındaki fiyat farkı yurtdışına göre daha az tutulmuş.
-
kiminin cok sevdıgı, coğunun sevmedıgı, gucune hayran bırakan mod 125 e vorteks sizce neler kazandıracak...?
-
Keşke önce mod 95-99 gibi bir modelin vortexi çıksaydı. Ama mod125 meraklısı da çok. Bayilerin vitrinlerinde özellikle bu modeli görüyorum. Mod 85 sniper modeli mod 125 sniperin gölgesinde kaldı, bence Hatsan tepmesi ve ağırlığı daha az olan bu modeli de öne çıkarmalı.
-
zamanlama manidar resmen stoger i beklemişler abd ne zamandır satıştaydı zaten hatsan vortex ler
-
satışpolitikası yapıyorlardır belki.. normal olarak.
marka olarak kendini kanıtlamış bir firma olarak piyasaya giren stoegere hem alternatif hem yarış olarak düşünülebilir..
yada biz piyasaya sürene adamlar alıp gidecek diye düşündüler, .. acele acele önce 125 inkini piyasaya sürdüler, ellerinde o vardı bi ihtimal..ama her ne olursa olsun, beklenilen an geldi, çok kişi büyük bir heyecanla bekliyordu bu anı
-
hatsan iyidir ayrıca paramız olabildiğince ülkemizde dönsün
-
Hatsana yollasam mod 99'uma vortex takarlar mi ki?
-
Hatsana yollasam mod 99'uma vortex takarlar mi ki?
çok basit ara sor hatta sonucu forumada yazarsan iyi olur bende bendeki mod 99 u vortex e çevirebilirim -
Belki birkaç ay değişim yapmazlar tüfek satmak için. Striker Edge kundağı almak istedim, sağolsun Polat Bey arayıp sordu ona bile bu model yeni çıktı şuan kundak vermeyiz demişler.
-
vortex sanırım pistonlu sistemdi dimi arkadaslar acaba yaylı gıbımı yoksa kurması dahamı kolay
-
birşey soracam vortex mi yaylı mı oldugunu nasıl anlayabiliriz bende mod125 5.5 var silahı almadan sitede baktıgımda vortex gaz piston ile uyumlu yazıyordu şimdi bunda vortex var mı yoksa takılması mümkün olan mı anlamadım ?
-
Takılması mümkün, vortexli model bugün çıktı.
-
Yaylılarla vorteks pistonlularin namlu çıkış hızını karşılaştırma yapabileceğimiz fabrika verileri varmı acaba?
-
teşekkürler bilgilendirdiginiz için bir fabrikayla yada teknik servisle konuşmak lazım bu konuyu.
peki vortexin avantajları neler acaba ? -
ne dersınızarkadaslar alınırmı yoksa 150 fazla verilip pcp mi alınır?
-
kiminin cok sevdıgı, coğunun sevmedıgı, gucune hayran bırakan mod 125 e vorteks sizce neler kazandıracak...kabaca bişeyler ya bılıyor ya bılmıyoruz yokmu aydınlatacak arkadaslar
-
daha cok yenı bı tüfek bakalım alan kullanan arkadaslardan duyalım
-