Çok güzel gelişmeler. Kolaylıklar dilerim. Regülatör konusunda güvenin tam eminim güzel bir ürün çıkar ortaya
AT 44 .22 50m BR Grupman
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eline sağlık Samet, Güzel atışlar yapmışsın. Tebrik ederim.
-
Eline sağlık Samet, Güzel atışlar yapmışsın. Tebrik ederim.
Erdinç abi teşekkür ederim. Sizleri de özledik -
Samet abi ellerine saglik
-
Samet abi ellerine saglik
Metehan sağol kardeşim -
Samed ellerine saglık senin at44 de uretim hatalı olanlardan galiba yanlıslıka mukemmel uretilenlerden pelletleri nereden temin ettin ..
-
O değilde ben bt65 e hayran kaldım hanım izin verse yatağa bile onun la girecem yahu 40 metreden hatsanın pellet catcher atis kutusunu yamru yumru etti bütün kaynakları patlattı . gamonun fır fırlı hdeflerini kopartıp attı. Breh breh buda imalat hatası galiba yanlız 2 şarjörde 200 den 140 bara düştü. Olsun böylde güel
-
Samed ellerine saglık senin at44 de uretim hatalı olanlardan galiba yanlıslıka mukemmel uretilenlerden pelletleri nereden temin ettin ..
Arif abi sorma defolu yanlışlıkla üretilen bir tüfek geçti elime ne yapsam bilemedim
Abi fx'leri Aksuavdan temin ettim sen iyi bilirsin çeyrek altını bulmak kolay bunları bulmak zordu bir dönem Görünce üç beş alayım dedim -