Herkese merhaba,
1 buçuk hafta önce 2.el tüp aldım, Tüp elime geçtiğinde tüpün olması gerektiği gibi çalımadığını gördüm ve hatsanı aradım. Onlarda tüpü yollamamı ve gerekli bakımın yapılacağını söylediler. Tam tüpü paketliyordum, zaten tüp gidecek gitmişken tüfeğime ve pompamada bakım yapılsın dedim ve hepsini yolladım. Tüfeğin üzerinde kullanımı etkilemeyen 2 küçük çatlak vardı onlarında yapıştırılması için ayrıca aradım hatsan bakımı. Herşey buraya kadar iyi güzel hoş.
Ancak bugün kargo elime ulaştı bir hevesle tüfeğimi çıkardım, tüfeğin üzerinde 1 çizik bile yokken, tüfeği ve pompayı özenerek kaplamışken, pompanın kaplamasında çizik var sanırım bir yere sürtmeden kaynaklı kapladığım yerlerde ezilme ve kalkma, tüfeğin üzerindede 1-2 çizik (kundakta değil). Ayrıca çatlaklarıda yapıştırmamışlar. Tüfeği falan yağlamışlar, Tüpüm artık çalışıyor ancak bütün hevesim kaçtı. Ben atıştan her geldiğimde tüfeğimin her köşesini ıslak mendille temizleyip tüfeğimi odamın baş köşesine koyan bir insandım. Güvenerek yolluyorsun ancak kendi malları olmayınca nasılda hor kullanıyorlar değil mi? Gerçekten ayıp!
Size sorum şu, Hatsan bakımı şikayet edebileceğimiz biryer var mıdır? Yani artık bu iş benden geçti ama bu saatten sonra yollayacak arkadaşlar için biraz daha dikkatli olmaları için şikayette bulunmak istiyorum.
Ve kundaktaki çatlaklar için ne yapabilirim ya da ne kullanabilirim yapıştırmak adına? Japon kundağı mahfeder diye düşünüyorum, bildiğiniz plastik yapıştırıcısı var mı? Şmdilik etrafını metehandan aldığım kumaş bantla sardım. hem ele de daha iyi oturuyor.
Birkaç fotoğraf: Ekde