Bencede ustlerine git abi.faturasi var garantiside var.kundak degisimi ve hata telafisi iste Burak abi.coo uzuldum gecmis olsun.
Hatsan Bakım - Şikayet
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Geçmiş olsun kardeş. Hatsan kundağa nasil sahip cikmadi anlamis değilim. Ücretsiz değişmesi lazim.
-
Geçmiş olsun , bende yeni aldığım tüfeğin kırma kolu 2 ay içinde bozulunca tüfeği fabrikaya göndermek için 90 tl'ye aldığım kılıfın içine koyup gönderdim,geri geldiğinde kundak'da mengene izleri vardı ve Tüfek kılıfını paketi açarken maket bıçağı ile 8-10 cm kesmişlerdi.Tüfeğin kırma kolu ikinci defa bozulup kundağı tutan vida da kırılınca lanet olsun deyip tüfeği kutusuna koyup kaldırdım 2 yıldır öylece duruyor.Ucuz etin yahnisi yeniyor ama çok çiğneyip yutmak gerekiyor buda insanı etten soğutuyor:)
-
yani bizim yerli sermaye, yerli müşterisini umursamamış, öyle mi?
Her zaman dediğim gibi; olay tamamen duygusal galiba..
yani sizin(bizim) yerli olmanız, onlar (yerli sermaye ) için pek bişey ifade etmiyor..
çok yorumda yapmak istemiyorum..Geçmiş olsun arkadaşım, üzüldüm..
-
yani bizim yerli sermaye, yerli müşterisini umursamamış, öyle mi?
Her zaman dediğim gibi; olay tamamen duygusal galiba..
yani sizin yerli olmanız, onlar (yerli sermaye ) için pek bişey ifade etmiyor..
çok yorumda yapmak istemiyorum..Geçmiş olsun arkadaşım, üzüldüm..
Ne demiş Napolyon para para para. Aslinda konusacak cok sey varda. Aksam aksam asabiyete gerek yok. Böyle konulari gordukce kendimden geciyorum.
-
Hatsan teknik servisinin bu konuyu halledeceğini düşünüyorum. Biraz daha üzerine düşmek lazım.
-