Bu gün zoraki ultrama wrangler moderator aldım çok güzel bi ürün.2 seçenek var birinde moderatör ve aparat bütün bir parça,diğer seçenekte moderatör aparatı+1\² unf dişli moderatör olmak üzere 2 parça var.
Ben 2 .seçeneği şeçtim.Sesi çok çok çok iyi kesiyor,evde atış yapan yada atış yaparken kimseyi rahatsız etmek istemeyen abilerime kardeşlerime tavsiye ediyorum.Wrangler nickli Yasin abime çok teşekkür ediyorum böyle bi ürünün sanatkarı olduğu için.Allah bin kere razı olsun.
(Fotolari yakinfda paylasirim İnşaAllah)
Zoraki ultra Wrangler Moderatör ve moderatör aparatı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güle güle kullan İsmail, beğenmene sevindim.
-
Merhabalar. Yeni konu açmadan buradan size birşey sormak istiyorum . Bende zoraki almak isteyenlerden biriyim kafama bir konu takildi. Genelde tabancanin namlusu uzun görüyorum hep açıkcası hoşuma gitmiyor extra uzunluk. O extra namlu çıkıyormu acaba çıkarsa moderatör takılabiliyormu. Bu alttaki fotoda mesele iki tabanca da aynimi yoksa namlu uzun olanla olmayan olmak uzere iki ye mi ayriliyor. Çok konuştum kusura bakmayın kafama takıldığı için sormak istedim.[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/6Rqq67.png]
-
http://www.aksuav.com.tr/default.asp?gi…ltkategori1=168
İki silah birbirinden farklı namlu boyuna sahip. Linkde ikisinde gözükmekte. -
Tesekkurler.
Aklımdan geçen ultraydı ama sanırım ultra olanların namlu uzun. -
Ultra olan diğerine göre hem daha güçlü hem uzun namlulu. Galiba biraz daha uzak mesafe atışlarda ultra olanı daha iyi sonuç verir gibi gözüküyor.
-
Evet ultrAyi daha guçlü olduğu için tercih ediyordum ama namlu farkı hoş durmuyor tabiki daha düzgün bir atış imkanı sağlıyordur ama sökülebilir namlu yapsalarmış keşke..
-
ultraya light namlusu takılamazmı hem namlunun uzun olmasını sorun etmeyin moderatör takınca şekil durur
-
ultraya light namlusu takılamazmı hem namlunun uzun olmasını sorun etmeyin moderatör takınca şekil durur
Ayrıca alınıp takılabilir. Yurtdışında 6,35 namlu bile takmışlar.
-
Ultra ya kısa namluda takılabiliyorsa çok iyi.
-
atak armsi arayip istedginiz namluyu alabilirsiniz,27 dolar di yanlis hatirlamiyosam. ultra olanı
-
Buğun benim Wrangler Moderatör aparatım geldi.Yasin kardeşime çok teşekkür ederim.sesi fazlasıyla kesiyor.ama 1/2 alien herkeste bulunmaz ben bile model tornavida setiyle bağladım.içinde göndermen daha iyi olur diye düşünüyorum.Her zoraki Ultra sahibinin reddot ve wrangler moderator sahibi olması şart diyorum.
-
Ben istemiştim namlu satışımız artık yok demişledi
-
Buğun benim Wrangler Moderatör aparatım geldi.Yasin kardeşime çok teşekkür ederim.sesi fazlasıyla kesiyor.ama 1/2 alien herkeste bulunmaz ben bile model tornavida setiyle bağladım.içinde göndermen daha iyi olur diye düşünüyorum.Her zoraki Ultra sahibinin reddot ve wrangler moderator sahibi olması şart diyorum.
Güle güle kullanın. 1.5mm allen konusunda haklısınız, herkeste bulunmayacağı hiç aklıma gelmemişti. Bundan sonrası için standart donanıma ekliyorum. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. -
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, en kısa zamanda yasin'in yanına gidip bir tanede biz yaptıracağız vakit bulamadım bir türlü.