Merhaba arkadaşlar, nihayet yerli peletten tad almaya başladım. En cok da bu solidleri sevdim.30u da 25i de şakır şakır atıyorum benim mod 125le. Firma şatış gününü hala açık etmiyor ama tanışıklığım sayesinde kaptım bu peletleri, hobiye tekrar sardırdı meretler beni. Darısı başınıza. [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/1PM05b.png]
yeni yerli peletler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
kalitelı duruyorlar,yandan resmı varmı,mumkunmu acaba...5.5 mm degılmı...tskler
-
Çok kaliteli görünüyor makro çekim yapma imkanınız var mı acaba?
-
hangi firma acaba satışlar başlayınca haberdar olalım ...
-
Amanıın bunlar ne böyle insani iştaha getiriyorlar
Yahu olmadı şimdi ben bunların rüyasına yatarim yani -
oo süper görünüyorlar. .357 cal gibi
-
Valla süper.
6.35 çıkaracaklarmı acep -
İsmini cismini öğreneydik iyiydi
-
hep dışı ince alüminyum, içi kurşun dolu pellet hayal ederim. Masallah bu pelletlerde çok heybetli. Marka nedir acaba.
-
Bu Bildigimiz kurşun gibi duruyor
-
Bende dogru dürüst bi fotograf makinasi yok ama daha once fotografını almıştım onu gönderiyorum
Firma satış vb konularda konuşamam guveni süistimal olur. Daha onceden de başka arkadaşlara tanıtmak istediğimde firma uygun görmüyordu, nihayet diyer hobidaşlarınla paylaşabilirsin dediler ama hepsi bu. Sizde beni bu konuda anlayışla karşılayın.
Bildiğim kadarıyla 1.5 yıl önce bu işi bitirmişlerdi ama sordugumda sana görede bitmiş bize göre biten bişey yok dediler, durumu burdan anlayabilirsiniz. [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/KqnnzZ.png] -
Tornada işlenmiş demir gibi duruyor. Nasıl birşeymiş böyle bu.
-
boy 9mm, cap 5.5 ağırlık bu resimdeki 30grain, 25lik de var. kafalar aynı. demir değil kurşun.
-
Tornada işleyebilmek için alaşımlı biraz sert kurşun gerekir , sanırım bu kurşunlarda öyle . eğer sertliği fazla kaçırırlarsa namlu düşmanı ilan edilebilir.
Umarım tahmin ettiğim gibi değildir. -
Bir an önce ardındaki bu sır perdesi kalkmalı ve piyasaya sürülmeli bunlar. Çok kaliteli duruyor pürüssüz güzel atış imkanı sağlayacağını düşünüyorum
-
30 ve 25 grain bt-65 türü yuksek gucluler ıcın uygun..... At44 ve orta güçlüler için 18-20 likte olsaymış,iyiymiş....talep acısından uretıcı arkadaslara 5.5 mm 18-20 grain ide önerebılırsenız kesınlıkle talep olacaktır...tskler
-
Valla ilk başlarda bende bu soruyu sormuştum, saf kurşun diye cevab aldım. zaten birmetreden tahtanın üstune düşse eziliyor, birbirinie değse çiziliyor bozuluyor. iyiki böyle tek tek yerleşimli pakete koymuşlar
-
BT65'te görmek istediğimiz pelletler bunlar görünüm çok güzel bakalım piyasaya bi çıksa da
-
demekkı yumusak kursun bunlar,,yanı namlunun sözünü dinleyecekler gıbı,,Ancak hedef bulmada sivri uçluları değilde hep kubbe başlıları daha istıkrarlı buluyorlar,işin bu tarafını denedım gercekten dogru ancak bunun nasıl oldugunu tam cozemedım
-
6.35 de isteruk
-