hayırlı olsun bende at44 de kullanmak isterim,yalnız bunları yaylı tüfeklerde kullanmayın yaylı için fazla ağırlar
yeni yerli peletler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu kadar çok soruyla karşılaşacagımı düşünemedim. ne cevab verecegimi bilemediğimden den firmayla görustum. forumda bu koudan bahsettigimi bildirdim. soruları aktarmak istedim ama forumda bu konularda açıklama yapabilecek bir arkadasın oldugunu söylediler. açıkçası bende hobidaşlarla paylaşabilirsin bahsini yanlış anlamışım, onlar kendi cevreme başka tip peletleri vermemden bahsetmişler. bense forumda fotograf paylastım. durumdan pek de memnun olmadılar galiba.
Kendi bildiklerimi söyleyecek olursam 4.5mm den 7.62 ye kadar bir sürü pelet üretiyorlar. ben özellikler kuvvetli yaylıda cok agır mermileri deniyorum, benim onlara katkım bu yönde. -
Valla ilk başlarda bende bu soruyu sormuştum, saf kurşun diye cevab aldım. zaten birmetreden tahtanın üstune düşse eziliyor, birbirinie değse çiziliyor bozuluyor. iyiki böyle tek tek yerleşimli pakete koymuşlar
Bahsettiğiniz kadar yumuşaklarsa namludan çıkmadan, hem basınç hem yivlerin sürtünme mukavemetinden yamulmaları lazım..
nickinizle benzer bir başka forumla alakanız var mı bu arada?
-
iscilik cok guzel gozukuyor sanki tektek tornada cekimis cesine cezbedici ama en guzel yani tek tek dizilmis olmasiki indekslemede bozulma olmamasi anlmina gelir neden yerli urunde kaliteli kullanmayalim ki olsun ital olacagina yerli mali olsun
-
Tornada işlenmiş demir gibi duruyor. Nasıl birşeymiş böyle bu.
Valla bende onu diyecektim siz demişsiniz Klıptan değilde tornadan çıkmış gibi işçilik güzel demekki
-
demekkı yumusak kursun bunlar,,yanı namlunun sözünü dinleyecekler gıbı,,Ancak hedef bulmada sivri uçluları değilde hep kubbe başlıları daha istıkrarlı buluyorlar,işin bu tarafını denedım gercekten dogru ancak bunun nasıl oldugunu tam cozemedım
Pellette öyle abi ama solidde iş daha farklı gibi. Yurt dışındaki videolarda sık ratsladım böyle sivri olanlara gayette güzel vuruyordu adamlar
-
gerçekten çok kaliteli görünüyorlar
-
Hadi bakalim hayirlisiii
-
Wanted_Tr_Gun arkadaş bu forumdan başka yerli yabancı hiçbir foruma üyeliğim yok
MertMurat arkadaş niçin şevkimi kırıyorsun. ben madenciyim reklamcı değil. senin bir reklam işin olsa bana verir misin. epeydir kullanıyorum zaten sizlerle de paylaşmak istiyordum. ben bu forumda yeniyim, eger böyle şeyler reklam kabul ediliyorsa forumda yazmayıveririm büyük bi sorun değil. -
En kısa zamanda piyasaya çıkar ve fiyat uygun olursa güzel olur. Paylaşım için teşekkürler, yerli üretim kaliteli pellet şart.
-
Tahminen ince memed markası ince memedin 7,62 solidi var bu arada paylaşım için teşekkür elin gavurunun yıllardır reklamını yapıyoruzda kendi markamızın reklamını yapınca niye tepki alınıyor anlamış değilim(hoş reklamada benzemiyor ya neyse)
-
Konuyu açan arkadasın ne yapmaya calıştıgını bir turlu anlamış degilim. Ne bu şimdi.Reklam falanmı nedir yani
Açıklama bekleniyorÖncelikle pek reklama benzemediğini söyleyebilirim. İkincisi sizin üslubunuz pek hoş değil. Siz forumun yargı organı mısınız? Size ne sebeple açıklama yapılsın. Olumsuz bir durum hissediyorsanız "report" edersiniz forum moderatörleri ilgilenir. Polemik yaratıp konuları kirletmenin bir anlamı yok.
Konuya dönersek; Pelletler oldukça iyi gözüküyor, umarım göründükleri kadar iyi vuruyorlardır.
-
Piyasaya yeni çıkacak bi ürünün veya daha önceden var olan bi ürünün reklamının yapılması konusunda benim görüş acım pozitif. Alışveriş sitelerinden yeterli bilgi edinemiyoruz, ayrıca böyle bi tartışma ortamınıda bulamıyoruz. Eğer reklam amaçlı bi konuysa bu ben destekçisiyim, heleki yerli üretim söz konusuysa.
-
Yanlış msj.
-
Arkadaşlar, konuyla ilgili tüm sorularınıza ben cevap vereceğim fakat şu an mesai saatleri nedeni ile pek müsait değilim.
herkes hayalinde ki yerli pellete yakında kavuşacak.Ve inanın Dünya da belki de eşi benzeri olmayan özelliklerle gelecek bu ürünler.
Ancak öncelikle biraz sabredelim lütfen. -
Dört gözle bekliyoruz çalışmanızın meyvesini. İnşallah sizi mahcup etmeyecek bi ürün sunarsınız bizlere. Bizde bu zevki sizin sayenizde bi tık daha güzel bi şekilde devam ettiririz. Başarılar..
-
Arkadaşlar, konuyla ilgili tüm sorularınıza ben cevap vereceğim fakat şu an mesai saatleri nedeni ile pek müsait değilim.
herkes hayalinde ki yerli pellete yakında kavuşacak.Ve inanın Dünya da belki de eşi benzeri olmayan özelliklerle gelecek bu ürünler.
Ancak öncelikle biraz sabredelim lütfen.Hadi hayırlısı. Iyice meraklandk artık
-
Markası spoton olacak sanırım. Yerli üretimi desteklemek adına heyecanla bekliyorum.
-
Hayır,spoton değil ürünler.
Daha önce buradan spoton u duyurduğum için aynı marka sandınız ama bu ürün farklı. -
Gelisen,buyuyen yerli ureticiye hep destek tam destek
-