Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, isabetli ve keyıifli atışlar dilerim.
yeni tüfeğim envanterime girdi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yaylıda HW' yi tek geçerim... Mevlam sağlık ve keyifle kullanmayı nasip etsin.
-
Gayet şık görünüyor. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
-
Hw97k bambaşka bir tüfek.Ozan abim Güle güle kullan.
-
alman güzeliniz hayırlı olsun
-
Ozan hayırlı olsun,, güle güle kullan.
-
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Osman abi sanada ayrıca teşekkür ederim zira dürbünü üstüne oturtuğum dampa senin hediyen.İyi ki varsıız hobidaşlarım bu hobi sizlerle daha güzel.tüfeği açar açmaz da ilk hediye serhad abiden geldi kendi emeğiyle yapmış olduğu hamster.
Sevgiler
-
Ozan ,Yaylının en güzelini aldın..atıcılığınada diyecek yok...artık 50 metrede en fazla 1 kuruşluk gurupman fotoları bekliyoruz..tek delik yaparsan tadından yenmez..Ben hw 97 de,, kapalı mekanlarda 4.5 mm Final Match ve açık alanlarda Air arms diabolo Field heavy 0.670 grams. kullanıyorum isabette sorun cıkmıyor. Kazasız keyifle kullanmanı diliyorum..Ankaraya yolun düştüğünde bekleriz.görüşmek dileğiyle.
-
abi hayırlı uğurlu olsun bayağı geç oldu ama kusura bakma çoktandır iş güç foruma pek giremedim. en kısa zamanda tekrar bi buluşmada görüşmek ve atışmak üzere inşallah.
-
Ozan ,Yaylının en güzelini aldın..atıcılığınada diyecek yok...artık 50 metrede en fazla 1 kuruşluk gurupman fotoları bekliyoruz..tek delik yaparsan tadından yenmez..Ben hw 97 de,, kapalı mekanlarda 4.5 mm Final Match ve açık alanlarda Air arms diabolo Field heavy 0.670 grams. kullanıyorum isabette sorun cıkmıyor. Kazasız keyifle kullanmanı diliyorum..Ankaraya yolun düştüğünde bekleriz.görüşmek dileğiyle.
Merhaba Osman Abi,
Diana Mod 46'da hangi peletleri kullanıyordunuz? MOD 46 ile HW97 yi kıyaslarsan hangisi daha stabil atış yapıyor.
-
Güle güle kulanın hayırlı olsun
-
Hayirli ugurlu olsun abi, kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanman dilegiyle..
-
Hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanmanız dilegiyle...havalıda yaylıda pcp de herikiside olmalı, ikiside birbirinin yerini tutmuyor,ikisinin tadıda ayrı
-
Hayırlı uğurlu olsun , iyi atışlar, , güzel tüfek. ..
-