Hocam ne olursa olsun bence denemeye deger
Gece Görüş Özelliği Olmayan Dürbünler ve Gece Görüşlü Kamera ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ali Bey son durum nedir?
-
Teorik olarak bende o sekilde dusunuyordum ama bu konuda bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim.lux degerine ozellikle dikkat ederim.Ayin 21inden sonra 3 4 haftami ayiricam buna belki yapabilirim...Bilgilendirdiginiz icin tekrar tesekkur ederim
Ne demek her zaman,burada bunun için varız bildiğimizi anlatmak bilmediğimizi öğrenmek. -
Konuyu hortlatıyosam özür dilerim herkesten, ancak bu konu hakkında uzun araştırma sonucu işe yarar bi yöntem buldum sanırım
Yurtdışı kaynaklı site üzerinden Kızılötesi dijital gece görüş kamerası buldum.Reklam olma açısından kuşkularım olduğu için internet adresini yazamıyorum şuan için ancak site adresini paylaşmam sorun olmayacaksa hemen paylaşabilirim
5x40 200 metre mesafeli , yakınlaştırma 5x, ir, 5mp dijital kamera ccd. Fiyatı ise 180$ Ancak gümrükte takılırmı takılmazmı bunu bilemiyorum
-
Paylaşın sıkıntı yok.
-
Gümrükte sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Paypal ile ebay üzerinden alışveriş yaparsanız işiniz daha garanti olur.
-
Dürbünün önüne yada arkasina takılabilir sanirim.Açıkçası el yapımıyla uğraşmaktansa hazır bi cihaz daha mantıklı geliyor bana çünkü el yapımında ne kadar verim alacağımız belli değil malesef.Gönül isterki günlerce haftalarca kendimiz uğraşıp yapmak çünkü emeğin olduğu herşey güzeldir ama bu konuda kullanacağımız malzemelerin toplam fiyatı bu kamera kadar olmasa bile yakın olucaktır. Bunun dışında you tubede videosuda mevcut.Videoya bakarken dikkat ederseniz havalı tüfeğe takılmış durumda
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Siz kamera deyince gümrükte sorun olmayacağını düşündüm ancak bu cihaz kameradan çok gece görüş dürbününe benziyor ve mevcut gümrük yasalarında gece görüş dürbünü getirtmek yasak bilginiz olsun.
-
Hayallerimin yıkıldığı an
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
-
El kamerasına benziyor üzerinde '' hand camera '' yazarsa bide 50-60 dolar gibi fiyat yazarlarsa gelir diye tahmin ediyorum:D
-
Hocam sonunu düşünen kahraman olamaz parasını denkleştirdiğim an deneyeceğim şansımı sipariş vericem takılsa bile para iadesi oluyomus 1 kerede şahit oldum parasını iade etmişlerdi tanıdığımın belki gelir
-
Gümrükte takılır ve alamazsanız, gümrükte size mahrecine iade seçeneği sunar. Tabi posta gümrüğünü kastediyorum. Satıcının da paranızı iade etmesi satıcının insafına kalmış.
-
İşin rengi değişir haliyle o zaman‚ riskli bi durum ucuz olsaydı denerdim şansımı
-
Fiat Fiorino Araç Tuning Gece Görüş Termal Kamera - Fiat Qubo Car Night Thermal Vision - YouTube
Böyle bir araç kamerası getirebilsek
-
Takılırsa sıkıntı vermez geri yollarsınız.Satıcıya para iadesi sorun baştan alan kişi çok.Rangefinder geliyor buda rangefinder kadar bişey dediğim gibi camera falan yazarlar genelde böyle ürünlere.
-
Kendinizde yapabileceğiniz bir demo...
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
http://www.askeriavurunleri.com/Laser-Genetics…si,PR-1134.html
http://ilan.yabantv.com/ilan/97523-gece-gorus.aspxBen kullanıyorum.
Hayvanlar ışığı algılayamıyor.
Işık, ışık boyunca gözükmüyor, sadece ışığın vurduğu yeri aydınlatıyor.
Fokus sayesinde ışık 500 mt ye kadar aydınlatabiliyor. -
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ancak fiyatı tuzluymuş baya Şahsen bu konuda maddiyatı zorlamayan ve iş gören herkesin yapabileceği bi gece görüş yapmayı düşünüyordum ama farkettim ki nerdeyse imkansız
-
Kafama şu takıldı.Video çekmek istemiyorum sadece ben kendim görmek istiyorum dürbünden bakınca.IR led fener alıp tüfege monte etsem,açtıgımda gece görebilirmiyim acaba?Yoksa sadece kameradan mı görebiliriz?
-
http://www.askeriavurunleri.com/Laser-Genetics…si,PR-1134.html
http://ilan.yabantv.com/ilan/97523-gece-gorus.aspxBen kullanıyorum.
Hayvanlar ışığı algılayamıyor.
Işık, ışık boyunca gözükmüyor, sadece ışığın vurduğu yeri aydınlatıyor.
Fokus sayesinde ışık 500 mt ye kadar aydınlatabiliyor.Yeşil fenerli dürbün görüntüsünün fotoğraf yada videosunu çekme imkanınız varmı acaba?
-