arkadaslar nette gezinirken bir silah gordum weıhrauch hw 750 bu silah nedir bilen arkadaslar yazabılırmı? hw 75 modelini bılıyoruz ama bu hw 750 nedir? dıs gorunus olarak aynı fakat birkac sitede 7.5 joule gibi bir deger gordum fakat vıdeo yada hız bılgısı bulamadım ayrıca bu 7.5 joule enerjı tek kurma tek atıs gucumu yoksa coklu kurma yanı multipomp mu sılah hw 75'in gelişmiş bi modelimi acaba bilen arkadaslar varsa lutfen yorum atsın.
hw 750 nedir bu silah?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eeee alışcağız bu 7.5 joule
kanuni sınır yani 400 fps civarı ya da 120 m/s yada 20 -30 metre etkili menzil yok artık 150 metreden soğanın cücüğünü vurmak 300 metreden sineğin kanadından toz koparmak.
yazdık çizdik bir güzel olmadı fotoğrafladık, videoladık. ohh mis gibi -
yahu o değilde plastik crosman 760 bile sınırı aşıyor bu durumda vay vay vay, peh peh peh yandı gülüm keten helva bırakcaz bu işleri galiba
ben sapanı bir yerlere koymuştum acep nirdedir -
hw 75 4 joule gibi bı enerjı uretıyordu ben bu hw750 7.5 joule gorunce acaba bu silahın gelısmıs versıyonumu cıktı dıye dusundum? sızın bılgınız varmı hw 750 hakkında?
-
ne yazıkki benim derdim
7.5 joule işi
7.5 da ne yahu yerden taş alıp atsam 7.5 joule yapar nerdeyse böyle sınırmı olur -
Hakkındaki bilgiler nedense hep İtalyanca. Aklıma weihrauch ın İtalya için ürettiği yerel bir model olma ihtimali geliyor. Nedeniyse o ülkenin yasal yükümlülükleri olabilir. Ben de merak ettim
-
Shooter 54 arkadaşım italyanin siniri 7,5 joule kesin olarak bildigim biseydir. Yukarisi FAC statusune giriyor yani Almanya ve ingiltere'deki gibi sinirlari 12 fpe degil.
-
Eeee alışcağız bu 7.5 joule
kanuni sınır yani 400 fps civarı ya da 120 m/s yada 20 -30 metre etkili menzil yok artık 150 metreden soğanın cücüğünü vurmak 300 metreden sineğin kanadından toz koparmak.
yazdık çizdik bir güzel olmadı fotoğrafladık, videoladık. ohh mis gibiArkadaşlar nedir bu 7.5 joule olayı yasa meclisten geçtimi veya tasarıya nasıl ulaşabiliriz bir çok arkadaş elindeki pcp silahları satma durumunda alacak olanlar sıkıntıya düşmesin
-
arkadaslar ben yasal sınırdan falan bahsetmıyorum konuyu dagıtmayalım lütfen!! ben bır tabanca soruyorum weihrauch hw 750 bu tabanca ıle ılgılı bılgısı olan varsa yazsın lutfen
-
arkadaslar bu hw 750 nasıl bı sılahtır bılen yokmu hıc??