x20 alacağınıza atac alın daha iyi yanında gelen dürbünü baya bi iyi. x20 de 4x32 dürbün var. atacta 4-16x40 dürbün var.
x20 ve mod99'da hedefi 50 metreye atış yapabilmekti, Atac'da bu mesafe 70-80 metrelere çıkabilir mi?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
x20 alacağınıza atac alın daha iyi yanında gelen dürbünü baya bi iyi. x20 de 4x32 dürbün var. atacta 4-16x40 dürbün var.
x20 ve mod99'da hedefi 50 metreye atış yapabilmekti, Atac'da bu mesafe 70-80 metrelere çıkabilir mi?
Dürbün satilmis dampa da satistan çekilmiş tuh
Stoeger ATAC iyi ancak hatsan harıcı tufeklerden cekınıyorum servis yedek parca ile sorun yasayıp servıslere gıden gelen pahalı parca vs. ugrasan bır kac arkadasım oldu... diana, stoeger,x20 ile ,, Hatsanda sorun en kısa zamanda cozuluyor....hatsanı karıştır kurcala,eminim burda herkez kontrol elımde olsun tufegıme mudahale edeyım ıster,,işte hatsanda bunu sevıyorum sök karıstır kurcala parca var ucuz herkez bılır mekanıgını vs
Dürbün satilmis dampa da satistan çekilmiş tuh
siz yıne msj atın bız tufekcıler anlık gelır heyheyler alı satarız vazgecerız
uygun pelletle o mesafelere atış yapıyorum.
uygun pelletle o mesafelere atış yapıyorum.
Uygun peletle atış yaparken 70-80 metrede peletleri ne kadar bir alana sığdırabiliyorsunuz?
merhaba adım serdar biliyorum konuyu yanlış yerde açtım kusuruma bakmayın bir kaç tane sorum olacak
pazartesi günü tüfek alacagim kredi kartıyla en güvenli en hızlı site hangisidir ?
daha önceden mod 125 sniper kullandım tecrübesizliğim yüzünden kullanamadım üstündeki dürbün bozuldu dampasız kullandım şimdi ise isabetliliği için x20suppressor veya atac almayı düşünüyorum ve sorum şu atac ta dampa ya gerek olurmu ? sizce hangisini tercih etmeliyim isabet ve geri tepme dürbün ayarı konusunda? site konusu önemli lütfen cevaplarınızı esirgemeyin.
kusura bakmayın foruma yeni üyeyim daha kendimi tanımadım ama şu silahı bir alayım imzamı falanda yapacağım tskler
merhaba adım serdar biliyorum konuyu yanlış yerde açtım kusuruma bakmayın bir kaç tane sorum olacak
pazartesi günü tüfek alacagim kredi kartıyla en güvenli en hızlı site hangisidir ?
daha önceden mod 125 sniper kullandım tecrübesizliğim yüzünden kullanamadım üstündeki dürbün bozuldu dampasız kullandım şimdi ise isabetliliği için x20suppressor veya atac almayı düşünüyorum ve sorum şu atac ta dampa ya gerek olurmu ? sizce hangisini tercih etmeliyim isabet ve geri tepme dürbün ayarı konusunda? site konusu önemli lütfen cevaplarınızı esirgemeyin.
kusura bakmayın foruma yeni üyeyim daha kendimi tanımadım ama şu silahı bir alayım imzamı falanda yapacağım tskler
Öncelikle kendini tanıtmalısın..Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim..
Güvenli ve sorunsuz alışveriş için Aksu Av'ı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin..
şu dampa olayınıben kendimce çözüm buldum
tek parca ayak alıyorum durbune ayakların geldigi yerlere paket lastiği sarıyorum sonra ne varsa iyice sıkıyorum fıstık gibi mod125 300-400 atış yaptım daha ayar bozulmadı
Uygun peletle atış yaparken 70-80 metrede peletleri ne kadar bir alana sığdırabiliyorsunuz?
grupman denemesi yapmadım. fakat soda şişelerini 3 te 1 bazen 4 te 1 oranında vurabiliyorum.
Vortex, ATAC ve IGT kullanan arkadaşlar, bu kulvarda çabuk bilgi birikimi için bir ricam olacak.
İmkan var ise krono testi ve değişik pellletlerle 25-30 veya 50 metre grupmanları yapıp paylaşırsanız, pek çok hobidaşa yardım etmiş olacaksınız. Dürbünü tüfeğe taktıktan sonra Gamo Whisper Igt ile ilgili bir çalışma yapıp paylaşacağım.
Herkese iyi forumlar.
Vortex, ATAC ve IGT kullanan arkadaşlar, bu kulvarda çabuk bilgi birikimi için bir ricam olacak.
İmkan var ise krono testi ve değişik pellletlerle 25-30 veya 50 metre grupmanları yapıp paylaşırsanız, pek çok hobidaşa yardım etmiş olacaksınız. Dürbünü tüfeğe taktıktan sonra Gamo Whisper Igt ile ilgili bir çalışma yapıp paylaşacağım.
Herkese iyi forumlar.
teşekkürler, boşlukta kalan varsayımlar ziyadesi ile fazla ve buna hepimiz dahil oluyoruz,
ama şartları belli olan ortamlarda yapılmış atışların sonuçlarını paylaşmak herkes için daha çok faydalı olacaktır..
bu anlamda yeterli bilgi birikimi için, bende rica ediyorum..
kolay gelsin..
atac cidden güzel gözüküyor hatsan mod 99 vortex onla yarıscak gibi mod 125 cok zıt ama atac vs mod 99 vortex iyi rakip olabilir
atac cidden güzel gözüküyor hatsan mod 99 vortex onla yarıscak gibi mod 125 cok zıt ama atac vs mod 99 vortex iyi rakip olabilir
Aynı düşünüyorum
ATAC'la ilgili yabancı siteleri incelediğimde "pellet tumbling" (pelletin havada takla atması ) konusu karşıma çıkıyor. Kullanıcı arkadaşlardan bu konuda olumsuz bir duruma rastlayanı var mı ?
evet incelediğim bikaç videoda gördüm gerçekten pelet takla atıyor neden oluyor anlamadım namlu çıkışında falanmı sürtünme oluyor... başıma gelmedi ama gördüm bende
Her marka ve her ağırlıktaki pellet takla atıyor mu, yoksa sadece bazı markalarda mı bu sorun yaşanıyor.
gücün palete göre fazla olması bunu sebep oluyordur
Tabi bir de sık görülen bir durum mu o da önemli. Bu konunun başındaki grupman normal görünüyor. Pellet takla atsaydı bazıları hedef kağıdına yan çarpardı.