Selamlar yanlış duymadınız arkadaşlar tüp doldurtma imkanı olmayanlar ve aracı olmayanlar için bir soru sorayım.Kaliteli bir pompa ile aparat yardımı ile büyükce bir scuba tüpe hava basılabilirmi hedef şu tüpü belki akşama kadar dinlene dinlene doldurrum harap bitap düşerim belki yatar uyurum sonrada dinç bi şekilde sakince atıslarımı yaparım 2 adette yedek tüp ile dadından yinmez diye düşünüyorum .Ha kalp krizi geçirir ölürsün derseniz evelAllah gücüm kuvvetim yerinde sıkıntı yok yani Evet fikirleri bir göreyim acaba olabilirmi üstadlar söyleyin bakalım...
Scuba tüpüne pompayla hava basma
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Pompa kalp krizi geçirebilir
-
Sonuçta onun dolusu diyelim benim kullanımıma göre 10 gün götürür 1 gün olmadı 3 günde bassam yine kardır.:)
-
Bence mantıklı, olabilir. Ama her can dayanmaz ona bir zaman sonra ibre oynamayınca, lanet olsun deyip birakirsin gibi geliyor bana.
-
Yeniliklere açıgım tam olmasada dolar baya sanırım
-
entersan bir fantazi olacağı kesin
pompamı dayanacak anterus mu idda konusu bile olabilir.
ancak ben 4 pcp yi 40 dakikada normal ölçüde dolduruyorum toplamda 800 cc
hesabını yap artık 6000cc ? bu arada pompanın dinlenmesi lazım -
yi 40 dakikada normal ölçüde dol
-
ama bende takat kalmıyoren az1 saat dinleniyorum (yahu göbekte erimiyor bir terslik var)
-
Pompa kalp krizi geçirebilir
Buna çok güldüm
-
ayrıca scuba 300 bar pompa da 300 barlik olmali hatsan. hill veya webley kurtarmaz
-
pompa adamı perişan eder pompa yüzünden sol omuzumda eklem kapsülünde yırtık oluştu lanet olsun kolumu yukarıya bile kaldıramayacam 3 ay boyunca benden tavsiye bana bişey olmaz demeyin valla insan kasları 200 bar basmaya yetmiyor olabilir hiç belli etmez çat diye yırtılır omuz
-
- Resmi Gönderi
Kardeşim hiç fantezilere girme. o tüpü doldurana kadar kargoya verirsin o dolar gelir zaten
-
Nefesinle uçan balon doldur, daha az yorulursun