- Resmi Gönderi
cemal kardeşimiz palet uzmanı, silahını söyle sana paletini söylesin o derece...
Estağfirullah ağabey.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
cemal kardeşimiz palet uzmanı, silahını söyle sana paletini söylesin o derece...
Estağfirullah ağabey.
hocam peki gamo ts22 - pro hunter - rocket bunlar nasıl
ts 22 ile isabet hiç alamadım ben. zaten ağır pelletleri x20 atmaz.
hunter gayet güzeldi. rockette metal delmek için ideal pellet.
ts 22 ile isabet hiç alamadım ben. zaten ağır pelletleri x20 atmaz.
hunter gayet güzeldi. rockette metal delmek için ideal pellet.
Tüfeğin hayırlı olsun güle güle kullan.Bende aynen katılıyorum cemal e ts22 çok ağır geliyor acayip düşme yapıyor.Jbs Diablo Exact 5.52 i denemeni tavsiye ederim. Ya da bir kutu jbs test al tüfeğe en uyumlu pellet i deneyerek bul
Merhaba kardeşim siz bu silahla 15.89 jsb yada 16 domed AA kullanın fark ortada olacak.
böylesi bir silaha avsan pelleti sürmeyin bile.
Şuan 8 çeşit denedim en uyumlusu gamo promagnum ve jsb exact jumbo gibi görünüyor yola bunlarla devam edicem sanırım
Tüfeğin hayırlı olsun güle güle kullan.Bende aynen katılıyorum cemal e ts22 çok ağır geliyor acayip düşme yapıyor.Jbs Diablo Exact 5.52 i denemeni tavsiye ederim. Ya da bir kutu jbs test al tüfeğe en uyumlu pellet i deneyerek bul
Aynen hunter ve rocketide denicez bakalım rocket yakışıcak gibi geliyor bana
öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun ,100-150mt atışlarınızıda bekliyoruz..
100-150 çok değilmi?
100-150 çok değilmi?
100 atıyo zaten oda bana yeter zevki
o zaman 100-150 mt videolarınızı bekliyoruz
Stoeger için 150 metre banada çok geldi
Ayrıca ts 22 gerek at44 de gerek atp1 de gerekse mod125 de enteresan şeklde sola kama yaptı
Ben pelet olarak ince mehmet solid i de öneririm 2 grn ağır olur diyenlere de ben bu peleti zoraki ile de kullanıyorum zannedersem zoraki stoage dan daha güçlü bir silah dğil 70 metreye gönderiyorum zoraki ile ve ts22 gibi saçmalar saparkn ince mehmet kesinlkle sapma yapmıyor.
Bende acaba solid gidermi diyodum 70 80 e gidiyorsa favorim zaten o sagolasın üstad
Arkadaşlar ben S. Atac'ın 4.5mm'lik olan modelini alma niyetindeyim. Acaba 4.5 mm mi yoksa 5.5 mm mi olmalı? Bilgi sahibi arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Arkadaşlar ben S. Atac'ın 4.5mm'lik olan modelini alma niyetindeyim. Acaba 4.5 mm mi yoksa 5.5 mm mi olmalı? Bilgi sahibi arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Bana kalırsa 5.5 çok araştırdım pcpler hariç ve bazı güçlü yaylılar hariç geri kalanlarda 5.5 ideal 4.5 sıkıntı yaratıyor hele rüzgarda
Bence dene çok bişe kaybetmezsin dediğim gibi ben zorakide denedim hoş namluya peleti sokarkn biraz gayret istiyo ama ciddi anlamda stabil gidiyor
4.5 biraz hava akımlaından ekileniyor. 4.5 e 5.5 araında nerdeyse iki kat ağırlık farkı var
5,5 iyidir.
Merhaba grupman resimleri için teşekkürler. HATSAN-JSB 13.43 de mi sizi hüsrana uğrattı? Daha önceki bütün tüfeklerin AA veya Jsb den sonraki en sevdiği ikinci pellet idi. Mod125 hariç. Grupmanları genellikle 5'erli çalışıyoruz, daha iyi dürbün ve tüfek adına daha iyi fikir veriyor. Bir sonraki grupmanlara kartın üzerine metraj ve pellet tipini de yazarsanız tadından yenmez. Paylaşmaya devam ellerinize sağlık.
Emniyetli atışlar.
Merhaba grupman resimleri için teşekkürler. HATSAN-JSB 13.43 de mi sizi hüsrana uğrattı? Daha önceki bütün tüfeklerin AA veya Jsb den sonraki en sevdiği ikinci pellet idi. Mod125 hariç. Grupmanları genellikle 5'erli çalışıyoruz, daha iyi dürbün ve tüfek adına daha iyi fikir veriyor. Bir sonraki grupmanlara kartın üzerine metraj ve pellet tipini de yazarsanız tadından yenmez. Paylaşmaya devam ellerinize sağlık.
Emniyetli atışlar.
Teşekkürler acemiyim biraz üstad birdahakine öyle yaparım saolasın
Hocam hayirli olsun gule gule kullan bendede x50 var bende gamo pro magnum kullanmiyorum gayet memnunum varsa daha iyi sonuc alacagimiz baska marka arkadaslar bilgilendirirse seviniriz