emir hocam sen begendınse ne mutlu,benı boşver....senın kundagı resımlemıstın burda gordum zannedersem
''AT44 LONG'' (Karbon Kaplama)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hocam size zahmet atın resimleri bi daha, gözümüz kundak görsün
-
Yarın atayım
-
http://i.hizliresim.com/qqvBzD.jpg
Siyah olan bölgeleri gerçek deridir -
Est. Akın ùstadım
-
Namlu bana fazla çıplak geliyor kunakla uyumlu olarak namluyu ve tüpü kundak bitimine kadar kaplayacak bir ahşap parca üzeinde çalışıyorum .
Yalnız ağırlığı bt65 le aynı oldu -
Karbon kaplama süper olmuş gerçekten hayran kaldım .. Uygulanmaması kolay mı zor mu acaba ?
-
Zahmetlidir kolay bir olay değil hava boşluğu kalmaması lazim denk gtirmek biraz uğraştırıcı ve zor iş ben benim arabanın göğsüne uygulayayım dedim sinir krizlerine gimiştim
-
Bende komple karbon kapladım hem çiziklerden koruyor hem de daha güzel gözüküyor [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/nPlRal.jpg]
-
abdullah bey sızın yaptıgınız zor olanı guzel olmus....girintı cıkıntı yerler vs saç kurutma makına ıle ısıtarak degılmı
-
abdullah bey heh işte sızın yaptıgınız zor olanı guzeldel olmus....girintı cıkıntı yerler vs saç kurutma makına ıle ısıtarak degılmı
Teşekkür ederim abi saç kurutma makinası ve çakmakla ısıtıp gerdirip şekil verdim
-
Gerçekten tek kelime ile muhteşem olmuş Abdullah abi gerçekten yok böyle birşey ... İnanın ben aslında ne olursa olsun fabrikadan çıktığı haliyle severim ama sizin ki muhteşem olmuş ... Ellerinize sağlık.. Yapımı kolay mı ki ? Kaç saatinizi aldı birde çıkartıldığı zaman leke bırakıyor mu ? Birde nerede satılıyor ?
-
Bu karbon kaplamalara remen aşık oldum .. Şuan plastik kundak bir silah alıp uygulayasım geldi gerçekten müthiş bir hava katmış. Sanki gerçek yivli sniper silahları çatılarda güneş ışığından namlu parlamasın diye eski parça kumaşlarla kaplanır ya bu onun teknik hali gibi olmuş ellerinize sağlık .. Moderatörün kaplanması vs süper ya
-
Gerçekten tek kelime ile muhteşem olmuş Abdullah abi gerçekten yok böyle birşey ... İnanın ben aslında ne olursa olsun fabrikadan çıktığı haliyle severim ama sizin ki muhteşem olmuş ... Ellerinize sağlık.. Yapımı kolay mı ki ? Kaç saatinizi aldı birde çıkartıldığı zaman leke bırakıyor mu ? Birde nerede satılıyor ?
Teşekkür ederim kardeşim yapımı sabır isteyen bir iş 1,5-2 saatte yaptım dipçik kısmı oldukça uğraştırdı malum şekil vermek gerekiyordu.Söktüğün zaman yapıştırma lekesi kalıyor onuda alkollu bi bezle sildin mi çabucak çıkıyor. Oto aksesuar satan yerler de kolaylıkla bulabilirsin ben internet üzerin den aldım metresini 10 liraya aldım o şekilde alırsan 100x127cm şeklinde geliyor bu da silahını kaplamaya yeterde artar bile -
Karbon kaplama süper olmuş gerçekten hayran kaldım .. Uygulanmaması kolay mı zor mu acaba ?
Tesekkur ederim. Aslinda ilk basta zor. 1 kere tufeginizi kaplarsaniz 2.si cok basit ve hizli oluyor. Bilmediginiz bir adresi bulmak gibi... ilki zor, ancak 2. Kere gittiginizde kolay bulursunuz.
-
zor iş 1.5 cm lık at44 namlusunda ısıt vs ısrarla kalkacam diyor,,yapıştırmadan önce alkolle sildim ....birde 3 m in varmış ona bakmalı gibi
-
Bende komple karbon kapladım hem çiziklerden koruyor hem de daha güzel gözüküyor [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/nPlRal.jpg]
Gayet şık olmus, bende kaplamayi dusunmustum heryerini ancak karbon folyonun yuzeyi biraz kaygan oldugu icin el terlediginde gereginden fazla kayabilir diye kaplamadm. Sizinkinde silikon bolgeler mevcut malesef benimkinde yok:)
-
yapan arkadaşların ellerine sağlık ama benim harcım değil yüreğim kaldırmaz
-
yapan arkadaşların ellerine sağlık ama benim harcım değil yüreğim kaldırmaz
Abi cok basit bir uygulama aslinda sadece biraz ugrastiriyor ancak bu esnada yaptiginiz isten cok zevk aliyorsunuz.
-
Abi cok basit bir uygulama aslinda sadece biraz ugrastiriyor ancak bu esnada yaptiginiz isten cok zevk aliyorsunuz.
-