güle güle kullanın allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Bir Hw 97 K sahibi olarak H&N Field Target Tropy 4.5 8.64 grn i kullanmanı tavsiye ederim.
sevgiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
güle güle kullanın allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Bir Hw 97 K sahibi olarak H&N Field Target Tropy 4.5 8.64 grn i kullanmanı tavsiye ederim.
sevgiler
Hayirli olsun abi.Kazasiz belasiz keyifli atislar dilerim
Hayırlı olsun şiir gibi tüfek ...
Ağız tadıyla güle güle kullan dostum Allah kazabela vermesin
Arkadaşlar bu tüfekte dampaya ihtiyaç var mı?
İyi dilekleriniz ve tüm tavsiyeleriniz için saygılarımı sunar teşekkür ederim.
Her ne olursa olsun hobimiz hep beraber güzel uzakda olsak birbirimize her pellet sürüşümde sizler geleceksiniz aklıma, inanın bu tüfeğe sahip olmama sevinmiştim ama bu yorumları görünce dost hobidaşlarım olduğınu anladım ve bu benim için herşeyden daha değerli...
Uzatmadan;
Bir pellet düşer hedef öksüz kalır
Bir dürbün düşer silah öksüz kalır
Bir hw düşer caner dostsuz kalmaz "mış"
Arkadaşlar bu tüfekte dampaya ihtiyaç var mı?
Yaylı silahlarda dampa kullanmak dürbün ömrünü uzatır..
Hayırlı olsun, kazasız belası iyi günlerde kullanın.Ben de Cometayı sattıktan sonra HW 97K - 5,5 mm almayı planlıyorum.Genelde uzun mesafelerde düşme yapmadığı için 4,5 mm
tercih ediliyor ama 5,5 mm de hafif pellet ile iyi netice alabilirim diye düşünmekteyim.Aramızda HW 97K ''T'' kundak 5,5 mm alan bir arkadaşımız da var.Yakın zamanda bu arkadaşımızın izlenimleri de bizlere ışık tutacaktır.
Merhaba sayın silverking ben bir 5.5 düşkünü olarak 4.5 aldım izlediğim videolar ve üstadların tavsiyeleri beni buna itti ve doğru tercih yaptığımı düşünüyorum 5.5 alan arkadaşımıza ve sizin slacağınız tüfeğe şimdiden hayırlı olsun.Teşekkür ederim
5,5 Bize daha yakın geldi.Oğlumda 5,5 Crosman 2240 var.Benim FX T12 de 5,5 olduğundan farklı çaplı bir pellet düşünmedik.Bir arkadaşımız HN nin 4,5 mm ağır pelletini tavsiye etmiş.13 Grain JSB veya 14,3 grain Crosman Premier Ultra Magnum ile kısa ve orta mesafelerde memnun kalırız diyorum.Uzun mesafeler ve tahribat düşünmüyoruz.Hayırlısı diyorum.
Her zaman söylerim : HW "can" dır, sonrası heyecandı. Güle Güle kullanın, Allah kazasız, belasız, isabetli atışlar nasip etsin...
hayırlı olsun Caner kardesım senın adına cok sevındım.
en sonunda yaylına kavusmusun.