arkadaşlar sniperin yaylısı ile vortx arasında kaldım formu full okudum ama net bir bilgi bulmadım güç ve hasar bakımından önerisi olan varmı ...
hatsan mod 125 sniper mı vortex mi ___
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
güç ve hasar bakımından ikiside aynı
-
peki süreklilik bakımından yani hangisi daha uzum ömürlü olur
-
- Resmi Gönderi
Kardeşim vortex yeni çıktı o yüzden ilerisi için ne olur bilemem ama. yay olmadıgı için gücünü kaybetmeyecektir.
ne gibi sorunları çıkarır bilmiyoruz. zamanla göreceğiz.
-
teşekkür ederim peki şahsi fikrin olarak alsan hangisi dersin bana
-
cemal e katılıyorum,,yanlız şu var eskı mod 125 i satmaya calısan 1 arkadasım var vortex ini almak için..bu fikir verebılır zannedersem
-
- Resmi Gönderi
hatsan gibi bir firmadan silah alacagım için düşünmeden vortex alırdım.
sonu ne olursa arkasında duruyorlar ürünlerinin.
zamanında 3 parçaya böldüğüm silahı tertermiz sıfırlayıp ücretsiz gönderdiler. -
evet abi bakalım karar verme aşamasındayım vortex kadar bütçem var kararsızım açıkcası
-
- Resmi Gönderi
Bence mod125in vortexini al ve dürbün takmadan canın sıkılıncaya, silahtan bezene kadar kullan.
dürbün hali hazırda dursun. silaha güzelce alış sonra dürbün olayına gir.
dürbünü aldıgın gün takarsan silahtan soğuyup hobiden uzaklaşabilrsin. -
dikkat ederim havalı tüfek kullanıyordum ama öğrencilik hali uzak kaldım normal otomatik av tüfegüm ve pozem var ama havalı işte he ryerde atabiliyorum dediklerin mantıklı izmirdeyim zaten hatsanın fabrikası 1 saat uzaklıkta bana vortexe bakayım ben en iyisi
-
para sıkıntı değilse vortex li olanını al dene olmadı fabrikasına gönder yay taktır birde onu dene çünkü vortexler yeni çıktı kimse net bilgi veremiyor vortex mantıklı bi seçim gibi duruyor
ama alanım gereği hidrolik pnömatik görüyorum kullandığımız bazı slindirlerin yağı bir müddet sonra kuruyor ve slindiri hızını çok etkiliyor vortex pistonlar da da böyle sorunlar çıkabilir
yani yağı kuruyunca namlu çıkış hızı düşer ve varsa oringler bir müddet sonra mutlaka eskiyecek parçalanacak bence vortex biraz bakım gerektirbilir ama kesin bişey söyleyemem çünkü hiç denemedim -
hatsan candır,fiyatıyla servisiyle üzmez....İzmiri hep severdim,hatsan dan dolayı daha bir fazla sevıyorum artık
-
hatsan candır,fiyatıyla servisiyle üzmez....İzmiri hep severdim,hatsan dan dolayı daha bir fazla sevıyorum artık
-
yine bir bilgi sahibi arkadaş olursa paylaşım yapsın lütfen bizde yararlanalım...
-
para sıkıntı değilse vortex li olanını al dene olmadı fabrikasına gönder yay taktır birde onu dene çünkü vortexler yeni çıktı kimse net bilgi veremiyor vortex mantıklı bi seçim gibi duruyor
ama alanım gereği hidrolik pnömatik görüyorum kullandığımız bazı slindirlerin yağı bir müddet sonra kuruyor ve slindiri hızını çok etkiliyor vortex pistonlar da da böyle sorunlar çıkabilir
yani yağı kuruyunca namlu çıkış hızı düşer ve varsa oringler bir müddet sonra mutlaka eskiyecek parçalanacak bence vortex biraz bakım gerektirbilir ama kesin bişey söyleyemem çünkü hiç denemedim
Fatih kardesım dogru söyluyor ancak tufekte 1 seneden önce bu kurumanın gercekleşecegını sanmıyorum -
teşekkür ederim tabiki izmir candır vazgeçilmez vortex alıcam gibi duruyor şuanda bakalım okul bitsin izmire gideyimde kararı o zman vericem
-
mod125 sevdalısı olduğum için voertex le benim yaylı katırı mukayese etme şansım oldu
vortex yaylı ile gücü aynı tepmede hemen hemen aynı ,vortex yaylıdan daha ağır ve kurulumu daha zor, yaylının tek dez avantajı yayın yumuşaması
ancak vortex yeni bir sistem nerde neyapacağı belli değil -
Aynen oradada hatsan in servis anlayışı devreye giriyor bajalim
-
Yokmu başka kullanan önerisi olan arkadas
-
fatih 43 arkadaşım dogru söyluyor pinömatik pistonlarda yağ kuru.ması yada donması olayı pistonun hızını muhakkak yavaşlatacaktır. bence bakıma daha fazla ihtiyaç duyacaktır. vortex için biraz beklemek daha doğru olacaktır. zira tepmede bir fark yok ancak kurulumu ve ağırlığı voertex in dezavantajı hele kurulumu bir müddet sonra can sıkıcı hale geliyor
-