Evet beyler bu cumartesi buluşalım ne dersiniz?
24 Mayıs Buluşması
-
- A Takımı
-
meenet -
23 Mayıs 2014 11:51
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu hafta yalovadayım ama konuya bir kaç Yalova fotoğrafıyla eşlik ederim.
-
iyi fikir , mini yarışmada düzenlesek fena olmaz. .. hava yağmurlu gibi ,yağmaz ise sonrasında piknik ,mangal da yapabiliriz..
-
Bir aksilik olmazsa bende gelirim..
-
Yarın çocukların ikisi de bende olduğundan atışa gelemem ama bir ara uğramaya çalışırım.
-
Ankarada buluşma yerı nere acaba ögrenebılırmıyım,,tskler
-
Muhtemelen bende gelirim , bulusma yerimiz çankaya / mühye köyü 312 paintball tesisleri..
-
hasta gibiyim. ama iyileşirsem her zamanki gibi sabah 8 gibi alanda olurum
-
Ben gelirim.
-
Yarin bende gelirim
-
Sabah 8 den itibaren alanda olurum
-
bu başlığı görmeyeli uzun zaman olmuştu.Çok hoşuma gitti.
Bende fahri A TAKIMI üyesi olarak '' bu hafta Mersindeyim başka hafta inşallah '' diyerek konuya yorum yapıyorum.
-
Bugünün resimleri....
-
- Resmi Gönderi
ALlah ömür izin verirse Astsubay hazırlama okulu Ankara/beytepe de.
11 ay eğitim var. Eğer ki kazanırsam tabi.
İnşalah benide kabul edersiniz -
Tabiki kabul ederiz Cemal hakkında hayırlısı olsun.
Fotolar için teşekkürler Murat abi. Bende de birkaç resim var birazdan atarım.
Karnımızı doyuranların ellerine sağlık, yarına kadar acıkmam daha. Adana mutfağının müptelası olduk. -
Bugünki kulis çalışması cok hoşuma gitti , sık sık tekrarlamak lazım
-
uzun zamandır böyle bir araya gelmemiştik çok güzel bir gün geçirdik emeği geçen herkese teşekkür ederim
-
keyifli bir gün olmuş, belli.. çok güzel..
şayet problem olmaz ise, resmlerdeki arkadaşlarımın kim olduğunu bilebilmek için, isimleyebilirmiyiz..
bazen insan merak ediyor, hani kendisini hiç görmediğimiz radyo sunucusuna, ama herzaman duyduğunuz sesinden ve tonlamasından ötürü hayali bir görüntü verirsiniz ya kafanızda, bazen bende yazışmalara bakıp öyle düşüncelere kapıldığım oluyor zaman zaman resimleri görünce de merak ediyorum
-
Elleriniz dert gormesin. Çok güzel ve lezzetli bir buluşma olmuş.
-
Ciğer şiş lavaş şalgam ayran sohbet muhabbet karpuz çay karnımızda doydu gözümüzde, emeği geçenlere çok teşekkür ederim, yemekten sonra atış kısmına geçildi A Takımı hedeflere acımadı
-