merhaba arkadaşlar
barska 6-24x50 8-32x50 kullanan varmı 100 metre mesafeye atış için hangi dürbün ve hangi marka tavsiye edersiniz
şimdiden teşekkür ederim saygılar
Barska Dürbün kalitesi ve netliği
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
ben 10x40 modelini kullanıyorum artıkılı biraz iri diğerlerine göre ama bence basarılı ve fiyatının hakkını veriyor bence güzel ve kullanıslı bi dürbün
-
ben 10x40 modelini kullanıyorum artıkılı biraz iri diğerlerine göre ama bence basarılı ve fiyatının hakkını veriyor bence güzel ve kullanıslı bi dürbün
bilgi verdiği için teşekür ederim dürbün nasıl sağlammı uzaklık netliği nasıl görülüyor -
Gamo 6x24x50 yada 4x16x50 al
-
Gamo 6x24x50 yada 4x16x50 al
bilgi için teşekkür ederim gamo 6x24x50 orjinali varmı netliği nasıl iyimi mildotlumu -
valla 9 metreden paralx yaptım 300-400 metre arasıda paralax yaptı ama ben ft için kullanıyorum netlik oalrak güzel iyi tam bi ft dürbünü uzak mesafe için fazla zoom iyi değil
-
4x16x50 kullanıyorum nikko ve hawkedan sonra gelir hatta sidewender hariç tüm hawke ile yarışır barskadan iyi
-
valla 9 metreden paralx yaptım 300-400 metre arasıda paralax yaptı ama ben ft için kullanıyorum netlik oalrak güzel iyi tam bi ft dürbünü uzak mesafe için fazla zoom iyi değil
bilgini için teşekür ederim -
4x16x50 kullanıyorum nikko ve hawkedan sonra gelir hatta sidewender hariç tüm hawke ile yarışır barskadan iyi
teşekür ederim -
dürbün,de alamaçam paraya sıkıştım tüfeğimi satıyorum