Sevgili gibi sevdiğim mod125 imle bugün vedalaştım yarın kedisini teslim edeceğim hemde bir alman uğruna üstelik cep delik cepken hepten delik ucu kaçmış bir durumdayken yaptım bu ihaneti
Ne diyeyim dayanamadım sarışın almanla uzaktan göz flörtü yapmaya bu gün gemi azıya alıp kıydım mod125 e aldım almanı
İçimden güle güle demek gelmiyor hiç veresim yk ama güle güle mod 125
Hoş geldin Diana mod 54
Dayanamadım ahhh ah hil al av dan Halil de öyle bir teklif verdiki bir an kendimden geçmişim ayıldığımda airking kucağımdaydı
BEN USLANMAM
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun hocam...
-
Eyvallah sağolasın konu diana olunca kendimi tutamıyorum getboğa (sinan bey) nın 52 sini kaçırdim bunu da kaçıramazdım
-
Emir Abi hayırlı olsun
-
Abi çook hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileği ile eminim çok güzel bir silahtır ve 125 ini özlettirmez
-
Hayırlı olsun abi yaylıların kralını almışsınız
-
Eyvallah çok sağolun insallah özlemem
Bu arada Caner 2260 gelirse kapalım ikitane -
Yahu bu silah hiç tepmiyor kendimi kötü hissettim
-
hayırlı olsun,ınşallah bir gün bize de nasip olur:)
-
bu kadar yaşayarak şevkle anlatım görmedim,sıcak Adananın sıcak insanı emir üstadım üslubun çok güzel,tufegın hayırlı ola Almanları bende cok seviyorum,,tüfeklerınıde
-
Bu güzel tüfekle hobinin zevkini çıkartmanızı temenni ederim.
-
hayırlı olsun hocam, yengem evden kovsa sizi olur hani
-
Sağol Arkadaşlar diana tukum hatsandan daha eski malum ilk havalım mod52 idi 98 den beri benle inşallah bunuda yanına kardes yaparım
Ama biraz toparlanayım kesin mod125 alacağım bu sefe vortex ini -
Hayirli olsun foto isteriz
-
Valla şimdi tipleri benziyor ya diana 52 ie 54 ün elimde silah kılıfını görünce o ne dedi dedim diana bakıma götürmüştüm
Çakmadi ama çakarsa hapı yuttuk şimdi taktiği belli her gün tüfekleri sayıyor artınca demediğini bırakmıyor bend doldur boşalt yapıyorum
Şimdilik böyle sıyırıyorum -
Tamam kızı uyutayim gonderecem fotoları hani kazak erkeğiz ya
-
İyi günlerde, güle güle kullanın. Yaylının kalitelisi candır.
-
Evet artık bunu bit ft paklar
-
Hayırlı uğurlu olsun..
Güzel bir seçim..Alman mühendisliği her daim hayranlık uyandırıyor hani tabir yerindeyse boş tenekeyi verseniz makine yapar çıkartırlar..Bazen şu Führer'e hak vermiyor değilim o meşhur Ari ırk takıntısını ve idealini gerçekleştiremedi ama Airgunturk onun idealini hayata geçirdi :)Uzun,ince,sarışın,atik ve güçlü..
-
Bazen şu Führer'e hak vermiyor değilim o meşhur Ari ırk takıntısını ve idealini gerçekleştiremedi ama
şaka yaptığınızı biliyorum ama hatırlatmak gerekirse yinede; hepimiz Adem (a.s.)den olduğumuz için, onunkisi boş bir muhabbetten öte değil hakikatte..
-