Evet alman mekaniğini bende beğenirim ama mekanik kısminı
BEN USLANMAM
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
şaka yaptığınızı biliyorum ama hatırlatmak gerekirse yinede; hepimiz Adem (a.s.)den olduğumuz için, onunkisi boş bir muhabbetten öte değil hakikatte..
-
şaka yaptığınızı biliyorum ama hatırlatmak gerekirse yinede; hepimiz Adem (a.s.)den olduğumuz için, onunkisi boş bir muhabbetten öte değil bana göre..
Şaka yaptığımı ve mecazi anlamda bir değerlendirmede bulunduğum gayet açık ve net bana kalırsa bu alıntılama ve yorum oldukça boş olmuş
Kimsenin bir şey hatırlatmasına lüzüm yok bu tarz gereksiz polemiklerle uğraşamayacak kadar meşgulum maalesef..Her şeyden anlam çıkarmamak gerekiyor..
-
hayırlı olsun hocam, yengem evden kovsa sizi olur hani
velibey ZETAX ı kovarmi yenge bilmem ama hergün yenisiyle eve gelip odanin birine el koydugum surece kovulmak bana yakın gozukuyor
-
velibey ZETAX ı kovarmi yenge bilmem ama hergün yenisiyle eve gelip odanin birine el koydugum surece kovulmak bana yakın gozukuyor
aman hocam dikkat edin
Şaka yaptığımı ve mecazi anlamda bir değerlendirmede bulunduğum gayet açık ve net bana kalırsa bu alıntılama ve yorum oldukça boş olmuş
Kimsenin bir şey hatırlatmasına lüzüm yok bu tarz gereksiz polemiklerle uğraşamayacak kadar meşgulum maalesef..Her şeyden anlam çıkarmamak gerekiyor..
kırılıp, darılacak bişey yok hocam;
''hatırlatmak gerekirse''den kastım; halen bu zihniyette olanlaradır, zira sizin şaka yaptığınızı bildiğimi söylemiştim en başında..polemik ise; dediğiniz gibi elbette böyle birşeye gerek yok..
Führer'e gelirsek; tekrarlamak gerekirse eğer, O'nun yaptığı boş bir muhabbetten öte değildi, zira insanlığın geldiği yer belli iken..
saygılar benden..
-
kırılıp, darılacak bişey yok hocam;
''hatırlatmak gerekirse''den kastım; halen bu zihniyette olanlaradır, zira sizin şaka yaptığınızı bildiğimi söylemiştim en başında..polemik ise; dediğiniz gibi elbette böyle birşeye gerek yok..
Führer'e gelirsek; tekrarlamak gerekirse eğer, O'nun yaptığı boş bir muhabbetten öte değildi, zira insanlığın geldiği yer belli iken..
saygılar benden..
Rica ederim..
Savaşları,soykırımları elbetki lanetliyoruz..Keşke tüm evrende herkes kardeşçe yaşasa..Aslında amacım Führer'i ti-ye almaktı şakayla karışık çıktı ari ırk lafı hani abimizde sarışın Alman'dan bahsedince oradan esinlendim..Yanlış anlaşılmak istemem zira Führer'in yaptıklarını hiçbirimiz insanoğlu olarak tasvip etmeyiz Führer kelimesini bile liderlik vasfını ima etmek için seçtim..Abimizin almış olduğu tüfeğin fiyakası olması neticesiyle sarfedildi bu mecazi kelimeler..
Saygılar..
-
Söz konusu olan " Makine " ise, Alman toplumunun buna yaptığı katkı inkar edilemez. Geçenler de makine mühendisi bir arkadaşla sohbet ederken, makine mühendisliğinde temel kaynakların hala almanca olduğunu belirtmişti. Her ulusun öne çıktığı konular olabilir. Almanlar da bu konuda iyiler.
Silaha gelince, sonuçta " King " lakabı taşıyor ki, boşa olmasa gerek. Güle güle kullanın. Hobi böyle işte imkan falan dinlemiyor, akla düşmeye görsün
-
Söz konusu olan " Makine " ise, Alman toplumunun buna yaptığı katkı inkar edilemez. Geçenler de makine mühendisi bir arkadaşla sohbet ederken, makine mühendisliğinde temel kaynakların hala almanca olduğunu belirtmişti. Her ulusun öne çıktığı konular olabilir. Almanlar da bu konuda iyiler.
evet hocam; konunun bu kısmında sıkıntı yok zaten :).. tüm kalbimle; kim olursa olsun zaantkar, usta ve işini en güzel yapandan yanayım..
ne diyelim, tekrar hayırlı olsun tüfek
-
durun yav ısıtmışsınız ortalığı
resimleri yükledim benim almanın
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/P3a7Vd.jpg] -
Massallah
Ama o durbun dampasiz 3 ay omru kalmis -
valla benim anlamadığım Metehan alet hiç tepmiyor cidden tepmiyor
elimi üzerine koyup tetiği çekiyorum vurma tepme sarsıntı sıfır dampasız idare eder gibi
hoş o tek parça ayakta şike var kolay kolay dürbünü bozmaz -
Hayırlı olsun Emir bey, iyi günlerde kullanın.
-
aynı mod 99 a benzıyo hatsan bu tufekten esinlenmiş heralde ,şekıl cok guzel maşallah...Ne alaka demeyin lütfen,canım hatsanımızıda seviyoruz...sonucta bırı 1 lira diğerı 2-3 lıra
-
Hayırlı olsun Emir bey, iyi günlerde kullanın.
Sağolun üstadım
aynı mod 99 a benzıyo hatsan bu tufekten esinlenmiş heralde ,şekıl cok guzel maşallahvalla çok oturaklı kasaya yabancı değilim mod 52 ile hemen hemen aynı ancak bir kızak sistemi var o bana ilginç geldi Tam Ferhat beye göre
-
Ahşap yaylı krizim depreşti,diana beni bozarda mali yönden,hatsan mod 99 namlu kilitli olanın şekliyle aynı,namlu kilitsiz bir modeli yokmu acep........başımızı yakcan Emir hocam yaw
-
Hayırlı uğurlu olsun abi. Güzel günlerde kullanırsin. İnş. Yada kullandığın gün güzel olur inş.
-
valla ben yandım bari yanlız yanmayayım
şu namlu kilidi olayı iptal edilmiyormu -
valla ben yandım bari yanlız yanmayayım
şu namlu kilidi olayı iptal edilmiyormu
yanlız yanmayım hee Emir hocam 99 un Şeklı, ahsap kalite ve rengi,diğerlerınde yok...namlu kılıt ıptal vs sıkıntı iş...mod 95 inceledım ahsap rengı aynı mod 99 gıbı guzel kalitelı ancak onunda Şeklı çobanın tüfeği gıbı basmakalıp,,strıker 1000 x var,şekıl aynı mod 99,onunda ahşap kötu duruyo...... http://www.hatsan.com.tr/tr_havali_tufekler.html mod 99 namlu kiliti tam bir sıkıntı,onu kaldırsa hatsan 1 numara olur bu tüfek -
onu bir inceleyeyim ben
-
Hayırlı uğurlu olsun abi. Güzel günlerde kullanırsin. İnş. Yada kullandığın gün güzel olur inş.
sağol üstadım darısı başınıza
-