sevgili dostum silahını iyi günlerde kasazis belasız kullanmanı dilerim,sen bu silahın tepmediğini söylüyorsun ama onu gel birde üzerindeki dürbüne sor , silahın tepmesini kullanan hissetmesede inan üzerindeki takılı dürbün inanılmaz bir sarsıntıya mağruz kalıyor ,sana şöyle söyliyim tüfeği tezgah üstü bir mengeye tak ve bir iki atış yap ve tezgahın nasıl bir tepki verdiğini seyret anlarsız unutmaki bu silah yaylıların en kuvvetlilerinden gerçi sende mod 52 de var galiba hiç bir fark yok o yüzden dürbününe dikkat et derim selamlar saygılar...
BEN USLANMAM
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
üzerindeki dürbünde lastik contalar var daha önce mod 125 de kullandığım dürbün
anladığım kadarıyla mod52 den farkı silah kundak içinde oynar bir yatağa bağlı oda kullanıcıya tepki verdirtmiyor.
Türk ün aklı onuda yener
onada bir çözüm bulurum ozaman -
kinghunter üstadım mod 54 ile menzil atışı yaptınızmı nekadar dır etkili menzili
mod 52 gibi ise iyi -
Hocam yeni tüfeğiniz hayırlı olsun güle güle kullanın.Yalnız şu tepmeyi azaltan sistem benimde kafamı kurcalamıyor değil hani.Tamam Alman mühendisleri her şeyi hesaplamışlardır ama atıcıya tepmeyi yansıtmayan sistemi neden dürbün için de uyarlamamışlar acaba??Dürbün bağlantısını direkt gövdeden değil de kundaktan iki aparatla bağlayacak şekilde yapsalar dürbün için daha sağlıklı olmazmıydı ???
-
Hayırlı olsun.yeni silahınızı güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun.yeni silahınızı güle güle kullanın.
Sağolun üstadımAlıntırecep794
Hocam yeni tüfeğiniz hayırlı olsun güle güle kullanın.Yalnız şu tepmeyi azaltan sistem benimde kafamı kurcalamıyor değil hani.Tamam Alman mühendisleri her şeyi hesaplamışlardır ama atıcıya tepmeyi yansıtmayan sistemi neden dürbün için de uyarlamamışlar acaba??Dürbün bağlantısını direkt gövdeden değil de kundaktan iki aparatla bağlayacak şekilde yapsalar dürbün için daha sağlıklı olmazmıydı ???Ben onu kafamda çözdüm bile
-
Hocam yeni tüfeğiniz hayırlı olsun güle güle kullanın.Yalnız şu tepmeyi azaltan sistem benimde kafamı kurcalamıyor değil hani.Tamam Alman mühendisleri her şeyi hesaplamışlardır ama atıcıya tepmeyi yansıtmayan sistemi neden dürbün için de uyarlamamışlar acaba??Dürbün bağlantısını direkt gövdeden değil de kundaktan iki aparatla bağlayacak şekilde yapsalar dürbün için daha sağlıklı olmazmıydı ???
Recep abi onuda cozmusler.linkimi incelersen.videoyu izle
Diana Bullesye scope mounts sistem
-
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Diana çok doğru bir karar, yaylıda son nokta diye düşünüyorum. Alman malı gerçekten hemen hemen her üründe bu kaliteyi yakalıyor. Bizim kuşak ve daha eskilerin bir sözü vardır, dünyada bir otomobil vardır bir de Mercedes. Hakilkaten Mercedes bambaşka bir araba, bunu kullanan yaşayan bilir. Tahminime göre de Diana da bir Mercedes gibi. Allah bu hobiye gönül veren tüm arkadaşlarımıza Diana yı nasip etsin inşallah, hepinize selamlar
-
yeni tüfeginiz hayırlı ugurlu olsun. güzel günlerde kullanmanız dilegiyle saygılar....
-
Tam olarak aklımda ki olmasa da bu da iyi bir çözüm olabilir Fiyatı hakkında bilgisi olan var mı acaba ???
-
Diana mod 54 ümün yaşca daha büyük abisi mod 52 ile Bu gün ilk denemesini yaptım gerçekten kullandığım yaylılar içinde en konforlu ve de en isabetlisi. çok güzel bir teknik alt yapısı var ancak bana gücü biraz az geldi takas ettiğim mod 125 25 gr solidi 150 metrelere atarken mod 54 diana 20.5 gr torpedoyu 80 metreye atarken baya bir düşüş yaptı ancak isabet yönünden pozitif bir gücü var 80 metrede hedef olarak seçtiğim araba yağ filitresinin metal gövdesini delmesi beni sevindirdi ayrıca 60 metrede yatay dikey hiç farketmedi co2 tüplerini tek tek hakladım bence isabeti gayet iyi güç bazında da sene sonuna doğru bir yay keçe takviyesiyle istediğim ölçüye gelecektir.
(Mod 52 nin yayı daha sert yeni olduğundan zannedersem)
-
Alman beni kesmedi gittim mod125 i geri aldım Erdem üstadım hadi ft ye gidelim
-
hocam ciddi misin?neden vazgeçtiniz?
-
Alman beni kesmedi gittim mod125 i geri aldım Erdem üstadım hadi ft ye gidelim
Sevgili gibi sevdiğim mod125 imle bugün vedalaştım yarın kedisini teslim edeceğim hemde bir alman uğruna üstelik cep delik cepken hepten delik ucu kaçmış bir durumdayken yaptım bu ihaneti
İçimden güle güle demek gelmiyor hiç veresim yk ama güle güle mod 125daha ilk mesajdan belliydi böyle olacağı hayırlısı olsun abi..
-
Emir hocam hayırlı olsun...
-
Zetax hocam Stockholm sendromu olmasin bu
-
Arkadaşlar çok sağoln hayırlısı böyle oldu mod54 uğruna mod125 i yarıfiyatın vermek içimden gelmemişti zaten h-lal ava her gidişte bana "burda bişey unutmadınmı" der gibi bakıyordu. Envanterde eksilme yok artış var yani
Ayrıca shooter54 hocam ortada bir stokholm sendromu var ama bende değil , galiba mod125 de -
Güle güle kullanın hocam. Allah ayırmasın
-
Sağolun hocam aman ayırmasın gerçekten iyi bir mod125 şansımdanmıdır bilmiyorum şu ana kadar kullandığım mod125 lerden çok farklı artık ilk ft de mod125 le
-
Sağolun hocam aman ayırmasın gerçekten iyi bir mod125 şansımdanmıdır bilmiyorum şu ana kadar kullandığım mod125 lerden çok farklı artık ilk ft de mod125 le
O zaman ilk ft de görüşmek üzere hocam Aslında yaylıcı arkadaşlardan Ft ye katilacak olanlar bir konu altinds toplansak hem sayiyi belirlemek hem fikirlerimizi paylasmak acisindan iyi olur. Springer kategori ve kursusunun acilmasi onemli.
-