Merhaba arkadaşlar. Bu gün hatsan mod 125 sniper'im elime ulaştı. Pek atış yapma olanagım olmadı tüfekle işten dolayı ama yolda giderken boş bir arazide yaklaşık 5-6 atış yaptım. Henüz dürbünü takmadım gez arpacıkla yaklaşık 10 m den bira şişesini ancak 3.atışta patlattım.
Tüfek hedefin üstüne doğru atıyor sanki biraz. Ancak satın aldigim yerden bana tüfeğin sıfırlanmış olarak geldiğini söylediler. Hatta dürbün için de direk tak kullan dediler. Bu doğru mu dur yoksa benim bir ayar yapmam gerekir mi ?
Mod 125 Sniper sıfırlanmış olark mi geliyor ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Aldığınız yer güzel sallamış birde dürbünü henüz takmamışsınız yaklasık 250 300 atıştan sonra ''Dampa'' ayak ile takmanızı öneririm. Dürbünün sağlamlığı ve isabet açısından. Tüfeğiniz hayırlı olsun
-
Sıfırlanmış olma ihtimali vardır fakat kaç metreye sıfırlanmıştır bu önemli. 50 metreye sıfırlanmışsa ona göre 50 metreden kısa mesafelerde altına ya da üstüne vurabilir hedefi8)
-
Yaylı mi vortex mi aldın hocam bilgilendirirmisin birde kullandıktan sonraki yorumlarını yazarsan bizde aydınlanmiş oluruz
-
wala tüfeği hatsana gönderdim bana geldi nasıl sıfırladılar bilmiyorum 100 metre ye sıfıra sıfır atıyo 15 metreye ise bir, bir buçuk karış üstüne atıyordu 100 metreye sıfırlayıp gönderiyorlar heralde
-
Offff be oradan banada tüfek alalım sıfırlanmış tüfek ha Amma rüzgar yapmış arkadaş ben diyeyim poyraz sende lodos
Dostum yok öyle bişey alıp ayarlamasını siz kendinize göre yapacaksınız. adam bilemezki ne mesafelerde kullanacağınızı ayrıca uğraşmazda tüfeği dürbünü sıfırlamayı
onlara kanıpta tüfekten soğuma kendine göre bir mesafeye sıfırla ben 30 metre civarına sıfırlarım genelde ve hatta çevremde dere göl veya gölet varsa oraya doğru kabasını alırım ondan sonra kağıt hedefte cilck click muhabbeti