Forumda .22 yivli tüfek arayan arkadaş varsa bu ilanı değerlendirebilir. http://avlak.com/forum/satilik-…2-lr/?topicseen
.22 Ateşli Arayanlar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar tüfeğin sahibi benim almak isteyen arkadaşımız olursa görüşebiliriz özelden tüfek sıfır sayılır envanteri azaltıp Pcp ye kaynak yaratmak adına satlıktır hayırlı günler...
-
Hocam bunun taşıma ruhsatı ne kadara mal oluyor?
Forumlarda değişik yorumlar dönüyor.
En doğrusunu kullanan bilir diye soruyorum. -
Ben mesleğim gereği ödemiyorum bildiğim kadarıyla 5 yıllık bulundurma 900 TL civarı taşıma 2900 civarı ödemediğim için ilerde yine alırım diye Pcp ye kaynak yaratmak için satıyorum iyi günler
-
arda bey sizdede 200 mermi sınırı varmı
-
200 sınırı herkes için geçerli meslek ayırt etmiyor.
-
Taşıma ruhsat ücreti her yivli silah için ayrı ayrı mı ödenir? Veya hali hazırda bir taşıma ruhsatınız var ise herhangi ek bir bedel olmaksızın ruhsata kayıt mı edilir?
-
Ruhsat, yivli silahlarda her biri için ayrı çıkarılır, hatta ruhsat tarihleri arasında 6 aydan fazla süre varsa sağlık raporu da her biri için ayrı alınır. Tüm ücretlendirme her bir silah için yapılır. Ben geçen sene yenilediğimde tabancaların tanesi için 700 küsur buludurma ödedim, bir önceki dönem biri taşıma idi ve geçen sene taşıma harcı 3000 tl idi. Yivliler de ateşli grubu içinde tabancalarla aynı fiyatlandırılıyor diye biliyorum.
Yanlışım varsa düzeltin lütfen. -
Ruhsat, yivli silahlarda her biri için ayrı çıkarılır, hatta ruhsat tarihleri arasında 6 aydan fazla süre varsa sağlık raporu da her biri için ayrı alınır. Tüm ücretlendirme her bir silah için yapılır. Ben geçen sene yenilediğimde tabancaların tanesi için 700 küsur buludurma ödedim, bir önceki dönem biri taşıma idi ve geçen sene taşıma harcı 3000 tl idi. Yivliler de ateşli grubu içinde tabancalarla aynı fiyatlandırılıyor diye biliyorum.
Yanlışım varsa düzeltin lütfen.Bilgiler için çok teşekkürler. O zaman tüm hayallerim yattı desenize...