Bu gün A takımı olarak geleneksel Cumartesi buluşmalarımızdan birini daha yaptık. Farkettik ki Trap, okçuluk, airsof, motor, atv, paintball, av, balık ... vs değil yalnızca HAVALI SİLAHLAR bizim hem hobimiz hem de yaşam tarzımız olmuş. Belkide takım olarak başarımızı buna borçluyuz. Biraz atış ve sohbetin ardından modaya ayak uydurarak selfie çekilmeyi ihmal etmedik. Fotoğrafları arkadaşlarım en kısa zamanda yükleyecektir.
Bir Selfie de bizden Buluşması :)
-
- A Takımı
-
ERDİNÇ -
31 Mayıs 2014 22:11
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
takipteyim ağabey
-
Cemal umarım sınavın iyi geçer de Ankara'ya gelirsin. Geldiğinde seni de aramızda görmek isteriz.
-
- Resmi Gönderi
Ağabey inan Allah tan şuan başka bişey istemiyorum gecemde gündüzümde yediğimde içtğimde aklımda fikrimde bu meslek var.
-
Abi bekliyorum merakla. Keyfiniz daim olsun. Hepinize ayrı ayrı selamlar, saygılar.
Cemal kardeşim bu mesleğin de bence senin gibi temiz yürekli yardımsever insanlara ihtiyacı var. Yalnız Ankara zehir gibidir alan bir daha unutamıyor ona göre -
- Resmi Gönderi
Abi bekliyorum merakla. Keyfiniz daim olsun. Hepinize ayrı ayrı selamlar, saygılar.
Cemal kardeşim bu mesleğin de bence senin gibi temiz yürekli yardımsever insanlara ihtiyacı var. Yalnız Ankara zehir gibidir alan bir daha unutamıyor ona göreAllah izin verirse zaten Planlarım var ağabey. 11 aylık askeri öğrenclik döneminde zehiri almaya hazırım.
-
Haklısın Sayın antrenörüm, bizim için hobiden öte bu iş. Bugün çok eğlendik gerçekten, her zamanki gibi güzel bşr buluşma oldu. Cemal seninde kulağını çınlattık bugün gelmeden haberimiz olsun, hakkında hayırlısı neyse o olsun, seni aramızda görmek bizi mutlu eder, Samet gitti ama aklı burda kaldı, bizdr özlüyoruz Sameti.
Fotoğraflar bende en kısa sürede ekliycem. -
Ankara zehir gibidir alan bir daha unutamıyor ona göre
şair derki;
''Sokakların denize çıkmasa da, seviyorum seni Ankara.'' -
Bol bol resim;
-
- Resmi Gönderi
:):):) Erdinç ağabey olayı tamamen yanlış anlamışsın
çok güldüm -
cok güzel haraketler bunlar rabbim dosdluğunuzu bozmasın
-
Amin Latif abi sağolasın.
-
Gönül dolusu birdoslukve beraberlik bitakımda bulunması gerekenler sizleri terik ediyorum bukonuda Allah bozmasın birliginizi beraberliginizi bizlerede örnek oluyor saglıcakla
-
Keyfiniz daim olsun A Takımı Camia olarak hepimizin bu karelere ihtiyacı var
-
Çok güzel bir ortam Allah bozmasın kıskanmadim desem yalan olur:-)
-
Super fotolar,herkese buradan selamlar.
-
resimler çok hoş A takımını böyle birlikte görmek ne güzel
-
Aranizda olamasamda gönlüm sizinle ATAKIMI , ama erdinc fotolardaki durumunu sakıncali bulmadim desem yalan olur
-
çok eğlenmişsinizzz devamını dilerizzz
-
Aranizda olamasamda gönlüm sizinle ATAKIMI , ama erdinc fotolardaki durumunu sakıncali bulmadim desem yalan olur
+1 -