Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
A takımına teşekkürler. Çok güzel hareketler bunlar!! Takım içi ve takımlar arası ilişkileri pekiştirmek, dostlukları korumak lazım. Güzel bir mesaj olmuş camiaya...
Arkadaşlar neşeniz daim olsun. İnsanın sevdiği işi sevdikleriyle beraber yapması kadar güzel bir şey yok. Levent o ne yaaaa, Yasin Hocamın arkasından bi işler karıştırıyosun ama anlamadım.
Saol Tolga abi, Yasinle müsabaka yapıyorduk onu yenmemin tek yolu buydu, arkasında dal kırarak zafere ulaştım, mutlu son.
Levent selam, Herkes Erdinç'in başlığından ve bazı resimlerle nereye ve kime gönderme yaptığınızı anladı diye düşünüyorum. Konuyu farklı mecralara taşımanın kimseye faydası olmayacağı kanaatindeyim.
Levent selam, Herkes Erdinç'in başlığından ve bazı resimlerle nereye ve kime gönderme yaptığınızı anladı diye düşünüyorum. Konuyu farklı mecralara taşımanın kimseye faydası olmayacağı kanaatindeyim.
Selamlar
Bende aynı kanaatdeyim. Ayrıca farklı bir mecraya taşıma gayreti içinde de değilim.