Evet geldi sonunda
Daystate Wolverine Artık Türkiye De
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayirli olsun Sezgin abi, hafta sonunu sabirsizlikla bekliyorum
-
Hayirli ugurlu olsun Sezgin abi. Wolverin ekranimi kitledi o derece adsl kaldirmadi massallah
-
sanırım almışsınız bizlerle paylaşmanıza sevindim bu arada masanız çok hoş güzel mekan kaliteli tüfek hayırlı uğurlu olsun öcelikle size sezgin bey sonra havalı camiasına
biran monitorden uzanıp dokunasım geldi içimden ama farkettim ki sanal alem deyim -
Sezgin Abi hayırlı olsun.Süper
-
Hayırlı olsun
-
Çok güzel tüfek, hayırlısı olsun. Güvenli ve keyifli atışlar dilerim.
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Detaylı incelemenizi bekliyoruz
-
Sezgin başkan hayırlı olsun bahçeddki mankeni hallederiz önce sonra diger hedeflere geçeriz gel haftasonu gel
-
Yakışır Sezgin Abi. Hayırlı olsun. Keyifli atislar
-
Hayirli olsun Sezgin abi, hafta sonunu sabirsizlikla bekliyorum
sağol onur bende hafta sonunu nu iple çekiyorum -
Hayirli ugurlu olsun Sezgin abi. Wolverin ekranimi kitledi o derece adsl kaldirmadi massallah
Çok teşekkürler Metehan -
sanırım almışsınız bizlerle paylaşmanıza sevindim bu arada masanız çok hoş güzel mekan kaliteli tüfek hayırlı uğurlu olsun öcelikle size sezgin bey sonra havalı camiasına
biran monitorden uzanıp dokunasım geldi içimden ama farkettim ki sanal alem deyim
Çok teşekkürler -
Sezgin bey hayırlı olsun.Sonunda kavuştunuz.Pelletiniz bol olsun.
-
biran monitorden uzanıp dokunasım geldi içimden ama farkettim ki sanal alem deyim
Çok teşekkürler. -
Sezgin Abi hayırlı olsun.Süper
Çok teşekkürler -
Hayırlı olsun
Teşekkürler -
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
-
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın. Geçen Cumartesi fuarda yakından inceleme fırsatım oldu, klasik İngiliz işçiliği:) dengeli tutuşu ve de heybeti gerçekten insanı cezbediyor. Umarım atış grafiği ve eğrisi de tatmin eder. Detaylı bir inceleme bekliyoruz. Saygılar
-
Çok güzel tüfek, hayırlısı olsun. Güvenli ve keyifli atışlar dilerim.
Çok teşekkürler gerçekten çok dikkatli kullanım istiyor. -