Herkeze iyi forumlar sevgili arkaşlar.Bugun birkaç eksik arkadaşımız yokluğunda tam kadromuza yakın bir sayı ile güzel bir gün geçirdik. 9 parkurlu bir mini ft yarışması düzenledik.öğleden sonra hava muhalefeti nedeniyle erken biten buluşmamızdan kareleri siz hobidaşlarımızla paylaşmak istedik.
Havalı izmir Takımı 7-06-14 Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
selam hobidaşlarım 07.06.2014 cumartesi günü yaptığımız buluşmadan resimler aktarmak istiyorum iyi seyirler
en sonunda da börek poşetimize konarak bize misafir olan kelebeğimizin de görüntüsünü paylaşarak sizlere iyi forumlar dilerim
sevgiler
-
Mutis mutis mutis...
Atisa gidememenin acisi sizleri gorunce gecti
Tam bir takim olmussunuz .imreniyorum size... -
Abi helal olsun size ya.
Fotolara imrenerek baktım. Allah muhabbetinizi artırsın. -
Bunu kaçırdım ama birdahakine aranızdayım inşallah takım.
-
Sizlerler olmak bir zevkti dostlar. Güzel resimler için çok teşekkürler.Tam kadro daha nice buluşmaların yaşanması dileğiyle.
-
Ben de takımımla olamadım ama aklım ve gönlüm sizlerleydi. Bir sonraki ft de yanınızdayım. Müthiş bir gün olmuş belli.
-
Cok güzel bir gün olmuş eğlenmişsiniz bukadar atış alanına bukadar yakın olmama rağmen birtürlü nasip olmadı katılmak. Gerçi aranıza gelip rezil olmakta var
-
rezillik ne demek her zaman bekleriz aramızda öyle kelimelerin lafı olmaz biz gönlü atıcılıkla dolu bütün hobidaşlarımıza açığız
sevgiler
-
Teşekkürler paylaşım için dostlar bu arada jackell hit grubunda rezil değil vezir olursun.saygılar
-
harika görüntüler terikler salıcakla kalın
-
Cok güzel bir gün olmuş eğlenmişsiniz bukadar atış alanına bukadar yakın olmama rağmen birtürlü nasip olmadı katılmak. Gerçi aranıza gelip rezil olmakta var
Hiç alakası yok arkadaşım, bizim takım sadece keyif hobi ve güzel paylaşımı amaçlıyor, yarışmalarımızda birinci olanı değil sonuncu olanı tebrik ediyoruz,
Tüfeğinizin markası modeli ve sizin deneyiminiz hiç önemli değil,
takım kurallarını okursanız sadece mütevazi ve düzgün adam olmak yeterli, odun ateşinde sucuk pişirmeyi bilmeseniz de olur biz Cem le hallediyoruz nasılsa
Her zaman dostlarımızı ve dost olabileceğimiz hobidaşları bekliyoruz... -
Aklımdayken...
Sevgili Ozan, ft yarışmasına uzun 9 la mı katıldın -
Yok abi izin vermediler
-
Yok abi izin vermediler
-
Hiç alakası yok arkadaşım, bizim takım sadece keyif hobi ve güzel paylaşımı amaçlıyor, yarışmalarımızda birinci olanı değil sonuncu olanı tebrik ediyoruz,
takım kurallarını okursanız sadece mütevazi ve düzgün adam olmak yeterli, odun ateşinde sucuk pişirmeyi bilmeseniz de olur biz Cem le hallediyoruz nasılsa
Her zaman dostlarımızı ve dost olabileceğimiz hobidaşları bekliyoruz...Tabikide samimiyetinizden şüphem yok ve hepinizin nasl iyi insanlar olduğunu az çok buradan biliyorum. Ama sizin kadar iyi atışcı ve tecrubeli oldugumu düşünmediğim için ister istemez bir çekingenlik oluyor. Ama inş ilk toplanmada bende aranıza katılmayı plalıyorum
-
bekleriz tecrübe önemli değil önemli olan aynı ortamı paylaşıp aynı dilden konuşmak
sevgilerle
-
Güzel kareler, neşeniz daim olsun. Takım da tam takım olmuş hani.
-
Her zaman dostlarımızı ve dost olabileceğimiz hobidaşları bekliyoruz...Hobi budur tebrikler ...
-
Keyfiniz daim olsun. İzmir takım konusunda çok iyi atak yaptı. Şu an iki profesyonel düzeyde takım çıkarır durumda. Ben İzmirin havalıdaki durumunu Ksk Gözetepe ve Altayla özdeşleştirmiştim hep Şu an süper ligde başa oynayacak düzeyde
-