arkadaşlar daha önce benzer 2 konu açmıştım fakat istediğim cevabı bulamadım istediğim yaylda öncelikle mümkün olduğunca hafif olması ikinci olarak tetik ayarlı veya tetiği yumuşak olması hızı 200-250m/sn olabilir 4.5mm için 300 m/sn olanlarda genellikle daha ağır olacağını düşünüyorum.ben önceden daisy eagle diye bir modeli kullanmıştım 10 seneden daha eski bir zamnda 1.5kgden ağır değildi çok rahat atış imkanı buluyordum, şimdi yine multipumpları araştırdım ama memnun olunuğuna dair yoruma rastlamadım.yorumlarınız doğrultusunda olabildiğince hafif 200-250m hızında sert tetiği olmayan bir tüfek tavsiye etmenizi istiyorum şimdiden tşkler.
öncelikle hafif ve yumuşak tetikli
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Benim mod52 kullandığım yada kullanacağım en yumuşak ve hafif tetikli tüfek 320 ms de hızı var . Dokunur dokunmz gönderiyor peleti
Sonra mod 54 geliyor oda aynı hassasiyette yani Diana lara bak derim -
4.5 mm 290 m/sn hw97k
-
Benim mod52 kullandığım yada kullanacağım en yumuşak ve hafif tetikli tüfek 320 ms de hızı var . Dokunur dokunmz gönderiyor peleti
Sonra mod 54 geliyor oda aynı hassasiyette yani Diana lara bak derimAbi bunlar piyasa daki en ağır yaylı tüfeklerde ilk iki sırayı alacak silahlar
-
hafif derken tüfek ağırlığını kastettim arkadaşlar yani öncelikle tüfek ağır olmayacak.yorumlarınız için tşkler.hw 97 4kg bna hiç uymaz mesela:)
-
Tamam yanlış anladım ben tetik konusuna takılınca tetiği hafif olarak algıladım
sabah sabah afyonumuz patlamadan ancak bu kadar.
tetikleri hafif de kendileri ağırdır. ama benim için sorun değilo zaman x20 sup. .177 tavsiye ederim o biraz hafif tetik de fena değil
-
Gamo whisper igt kriterlerinize uyabilir.