Açık ve net
1-aa s510 tc mi dayatate huntsman mı hw100 mü
En az 80 metrede şişe kırmak için evladiyelik en az 40 etkili atış yapan pompayla kullanıma müsait hangisi derdiniz
Başka mıdelde önerebilirsiniz şiddetle bekliyorum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Açık ve net
1-aa s510 tc mi dayatate huntsman mı hw100 mü
En az 80 metrede şişe kırmak için evladiyelik en az 40 etkili atış yapan pompayla kullanıma müsait hangisi derdiniz
Başka mıdelde önerebilirsiniz şiddetle bekliyorum
80 metre atışları için bu saydıklarınız biraz profesyonel olmazmi ?
Yazmış olduğunuz silahların hepsi zaten 80 metreden şişe kırma şartınızı çok rahat sağlar, hepsi kaliteli silahlar.. Özellikle AirArms 510 kullandığım ve HW100 silahınıda bildiğim için bu iki silahında birbirine denk olduğunu düşünüyorum..Kısaca birisi BMW, diğeri MERCEDES desek yeri var.. Seçim kriterlerinizi daha çeşitlendirin ve ona göre silah tercihi yapın..Kolay gelsin..
Her türlü aa s 510 tavsiye ederim. ister tc ister düz farketmez. Ben tc kullanıyorum 100 etkili atış yapar hale getirildi. Üzerinde modifiye yapmaya çok müsait. Forumu karıştırırsan Mustafa ekiz in çalışmaları var. Aklına bişey takılırsa özelden sorabilirsin.
yaylı düşünmezmisiniz
diana mod 54
yaylı düşünmezmisiniz
diana mod 54
mod 52 ve mod 460 da olabilir
Yaylıyla hevesimi attım arkadaşlar 80 metre az ama ben ilk önce 80 metre atayım sonra +100 metre atarız
Fx Royal için ne dersiniz
En güzeli bence hw100 alman mühendisliği. servisi mevcut diğer tüfeklere göre.
İkisi de harika tüfekler, ikisi de sizi fazlasıyla tatmin eder. Şansınız varsa elinize alın, omuzlayın, içinize sineni alın.
Pahali olmazsa fx royal 400 üde incelemenizde fayda var.
Fx arıza yapınca kim bakacak erhan bey hw100 idealdir
Hw 100 orjinal haliyle bir tüple 26 fpe de 30 atiş yaparken,royal 400 bir tüple 36 fpe gücle 70 atış yapabilir.ayrica royalda 3 kademe güc ayari mevcuttur ve hw den 1 kg daha hafiftir ve cok basarılı bir moderator üzerinde orjinaldir.hw 100 ün parca sayisi olarak royal in iki kati daha teferruatlidir.haliyle ariza olasılıgı fazla tamiri zordur.arıza durumunda satan firma muatap oldugu gibi Latif ve Akif bey'de yardımcı olabilir.tabiki bu sadece royalle kıyaslama yapılırsa olan sonuçtur kimse hw ye kötü bir tüfek demez zaten.
Teşekkür Ederim
Hiçbirisi kalite ve isabette birbirini aratmaz.Gönlünden hangisi geçiyorsa bence onu al
huntsman gereğinden fazla pahalı. tüp hacmi az.
hw100 namlu bol olma ihtimali var ve bence biraz çağ dışı bir görüntüsü var. hassas bir reg. olduğundan, pek kurcalamaya da gelmez.
AA en iyi seçim bence.
Hw 100 ün geniş namluları çok eski serileri, o ihtimal son 5-6 yıldır yok.
Hw100 de AA510 da uygundur. Şahsi fikrim her iki pcp yi yakından görmeniz ve incelemenizden yana. Her iki pcp için 2.el çok mantıklı, şayet sıfır alınacak ise sıfır parasına ekleme yapılıp FX R400 tercih edilebilir. Erhan abi gayet güzel bir açıklama yapmış. Saygılar
Arkadaşlar huntsman regal 2013 yılında yılın silahı seçildi bknz:http://www.daystate.com/huntsman.htm o yüzdende düşünüyorum bu tüfeği
Ted in bir chronosu huntsman için. http://www.imagechef.com/ic/myitem.jsp?myphoto=16878816 eğer bu tüfek böyle bir grafik yapıyorsa isabetide ortada zaten o zaman iyi bir seçim olacağını düşünüyorum
Düşük tüp hacmi pompayla kullanımada uygun nasipse ya huntsman yada S510 TC
Hw 100 ün geniş namluları çok eski serileri, o ihtimal son 5-6 yıldır yok.
ben şahsen hw tüfeklerin kalite kontrol hususuna tr de pek güvenmiyorum...servisi de en son hatırladığım pek iç açıcı değildi.
AA nında servisi yok gibi