atmaz malesef
920 fps demişsin de kaç grain pellet olduğu önemli değil mi?10 grain olsa bence rahat rahat atar.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
atmaz malesef
920 fps demişsin de kaç grain pellet olduğu önemli değil mi?10 grain olsa bence rahat rahat atar.
Yabancı forumlar bu tüfek modifiyeleri çok ama bizde yok nedense
Bizde genelde düşmanlık, taraf olma veya karşı taraf olma duygusu insanları kilitliyor, ondan sanırım.
Tamam forumda bayi yandasları var tüfek tavsiyeleri hep bayi stoklarına veya kanki 2. El satışlarına göre geliyor.Hobiyi düşünen kişi sayısı bence baya azaldı. 2 forumda aynı durum var.
Eee herkes gayrımeşru yollarla ülkeye silah sokamıyor. Aldığım ürün faturalı,garantili olsun bir sorunla karşılaşırsam muhatabım olsun istiyor. Her görüşe saygı duymak onlar bunlar diye nitelememek gerekmezmi?
Hw dışındaki diğer firmalarda teknik servis yok diye biliyordum.
Tamam forumda bayi yandasları var tüfek tavsiyeleri hep bayi stoklarına veya kanki 2. El satışlarına göre geliyor.Hobiyi düşünen kişi sayısı bence baya azaldı. 2 forumda aynı durum var.
Bu arkadaşlar kimse isimlerinide verin bari de tavsiyelerini ciddiye almayalım.bayilerle aranizda ne var bilmiyorum ama buradaki arkadaşlar bayilerden daha bilgili oldugu icin kimsenin yönlendirmesiyle yanlış iş yapacak degiller.bu kelimelerle forumda tavsiyede bulunan arkadaslari zan altinda bırakıyorsunuz ki kimse böyle bir şey yapmaz bence.
Aynen bende merak ettim kimmiş bunlar?
Bayilerin bu hobiye katkısını göz ardı etmek imkansızdır.pcp çeşitinin artması bayilerin çabasıyla olmuştur.diyelimki yurtdışından pcp tüfek alacağız kaç kişi 2000-3000doları ya euro yu riske atabilir? Ürünün arızalı çıkma ihtimalide var .mühimmat çeşitliliğini saymıyorum bile istemeyen almaz şu ana kadar gördüğüm temiz 2.eltüfeklere tavsiye olunuyor
bayiilere kızmayalım. ne yapsınlar, her kesler forumlarda reklamını yapıyor, söyle satıcı böyle esnaf diye, e diğerleride imreniyor. bence çok doğal...
bu sayede rekabet artarda astronomik kar marjları biraz daha düşer
Hw100
AA s510
Evanix
Bu tufeklerin ulkemizdeki yetkili servislerinin isimlerini ve telefonlarini paylasabilir misiniz? Tesekkurler.