Uzun süredir aklıma takılan birşey var mesela sumatralar gibi güçlü silahlarda ceketli ateşli yivlilerin çekirdekleri kullanılabilirmi sürtünme arttığı için güç bi miktar düşebilir ama deneyen veya duyan bilen varmıdır herkese iyi forumlar dilerim (çekirdekler tek başına satılıyor http://www.midwayusa.com/product/974335…free-box-of-100 )
Güçlü pcplere yivli bulleti?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mevzuat izin verse getirtip denemek lazım.
-
.22 cal 35 gr diyor güzel fikir aslında tabi nasıl edinilir o meçhul
-
neden yapan yok diyordum şekil itibari ile varmış haberimiz yokmuş. Deneme fırsatımız olsa keşke.
-
http://www.midwayusa.com/product/106910…=ProductFinding şu daha iyi .25 cal için.
-
Şu kahve makinasından istiyorum. http://www.midwayusa.com/product/126264…ce?cm_vc=PopCat gümrükte sıkıntı çıkmaz her halde bu alet için:D
-
Havalisilahlar yabancilarin atesliden bile saymadigi .22 lr den bile dusuk guclerde olup hobi ve aticilik talimi amaci gutmektedir.
Havalisilahlar dan fantastik beklentiler bence biraz vakir kaybi.
Yurt disi guc sinirlamalari da ateslilerin alimi belli bir kolaylik iceren
Ve bu yuzden coluk cocugun elinde dolasan havalilari kontrol altinda tutmaktir.Biraz alakasiz oldu ama forumu okuyan yetkililere duzenli olarak pas atmak lazim ki sinir falan gelmesin
-
Şu kahve makinasından istiyorum. http://www.midwayusa.com/product/126264…ce?cm_vc=PopCat gümrükte sıkıntı çıkmaz her halde bu alet için:D
Sıkıntı çıkaracak bi alet değil gümrükten rahatça geçer..Makinede fena tam kahvekolik işi 220 volt olanı Avrupa için tasarlamışlar..
-
Onun yanına .257 cal bir ceviz kıracağı birde .257cal 700mm vantilatör mili almak lazım:D sonra gelsin 320 fpeler:D
-
Sanayi cereyanı ile çalışanı yokmudur acaba
Üzerine kahve makinesi değilde buhar kazanı yazıdırıcan memur tanburanın biçiminden beyninde o ilişkiyi kuramaz
İşin şakası bir yana bu amerikalılar çok dürüst herifler aldığınız ürün ne kadarsa cent'ine kadar eksiksiz yazıyorlar fatura üzerine ve içerik bilgisini anlaşılır vaziyette yazıyorlar yani gümrük sunumuna çıktığı anda yakayı ele verir..Benim geçmiş zaman benchrest'im işgüzar memur yüzünden takılmıştı cabelas'tan almış olduğum tek sorun üzerinde rifle rest ibaresinin yer almasıydı..
-
Sen yanlış amerikalıya denk gelmişsin:D
-
Şu Amerika'lıları bi Çin'li iş arkadaşlarının ahlak düzeyine getirsek kafi..Çin'den 3G tablet alıyorum üzerine kesinlikle gift yazma diyorum öngördüğün bir tutarı gir diyorum herif harfiyen yapıyor ve tablet cuk kucağımda
Amerika'dan aldığım benchrest üzerinde Rifle kelimesinin yer alması yüzünden DHL'nin kontrol memurunın keyfi yüzünden takıldı ürünü geri gönderdim heriflere boş bir koliye koymasını ve ambalajını soymasını üzerine fitness malzemesi yazmasını söyledim kabul etmediler
Hangi Amerika'lıyla ticaret yapma girişimi denediysem sonuç alamadım Bass Pro Shop ve Cabelas failed olanlar..
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hey maşallah bilek kalınlığında deşiyor alet
O tüfeğe sahip olmak için 1 sene amelelik yapardım heriflere
-
Sanayi cereyanı ile çalışanı yokmudur acaba
Üzerine kahve makinesi değilde buhar kazanı yazıdırıcan memur tanburanın biçiminden beyninde o ilişkiyi kuramaz
İşin şakası bir yana bu amerikalılar çok dürüst herifler aldığınız ürün ne kadarsa cent'ine kadar eksiksiz yazıyorlar fatura üzerine ve içerik bilgisini anlaşılır vaziyette yazıyorlar yani gümrük sunumuna çıktığı anda yakayı ele verir..Benim geçmiş zaman benchrest'im işgüzar memur yüzünden takılmıştı cabelas'tan almış olduğum tek sorun üzerinde rifle rest ibaresinin yer almasıydı..
-
Amerikalılar alışverişte dürüstler ancak banka havalesi yaparsan üzerine 0.00001 dolar bile yazdırırsın tecrübe ile sabit.Paypal veya kredi kartında bişey yapmazlar yapamazlar.Ancak direk havalede bak gör:D
-
Hiçmi aklına gelip deneyen olmadı bulletler fiyat olarakta makul
-
bende yivi çekirdekten alacak sanmıştım, plastik tapadan alıyormuş. Çekirdek yivsiz domdom kurşunu gibi gidiyor, bence uzun mesafede bu sistem çuvallar.
-
Hiçmi aklına gelip deneyen olmadı bulletler fiyat olarakta makul
Pek çok kişi çeşitli mühimmatları getirip denemek istiyor fakat gümrük prosedürü devreye giriyor maalesef.. -
Bir kere bütün orjinal paketinde gelmez hiç birsey.Tüfekler daha zor bulletler kendini belli eder.bullpuplar en kolayı.Tek espri tekik üzerinde olmasın.Bisiklet pompası dersin. D Nerden mi biliyorum.?.d