Forumumuzda son haftada baya popüler olan konulardan bir tanesi Kütahya konusu oldu ... Bende gerçekten hem imrendim hemde acaba benim güzel şehrimdede bu kadar güzel ve bu kadar çok hobidaşım var mı merak ettim Denizlili kardeslerim burada mıııııııı ?
"Denizli"
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
burdayız kardeşim =)
-
Tanıştığıma memnun oldum Alperen Kardeşim Sadece iki kişimiyiz şu Denizlide
-
bi hayli var benim bildiğim, artık bi takım oluşturursunuz..
-
Ben de varım
-
Ferhat abi forumumuzdaki diğer güzel takımları , buluşmalarını, hoş vakit geçirmelerimelerini , aile gibi olan buluşmalarını gördükçe insanda tatlı bir kıskançlık oluyor abi
Bende Denizlide ki tüm hobidaşlarımı toplayıp bir aile olmak için abi bu konuyu açtım umarım güzel bir takım güzel bir aile oluruz Ne de olsa yaz geliyor biraz pelet bitirelim
Ozkan abi tanıştığıma memnun oldum -
iş meslek gereği ben Ankara'dayım sadece izinlerde Denizlide olabiliyorum =) lakin vakit buldukça toplandığınız zamanlarda katılım yapmaya çalışırım =)
-
Abi kalabalık olabilirsek hemen toplanalım diyeceğim hem tanışma mahiyetinde piknik yapalım diyeceğim ama yok abi kimse 3 kişiyiz yaa
-
Abi kalabalık olabilirsek hemen toplanalım diyeceğim hem tanışma mahiyetinde piknik yapalım diyeceğim ama yok abi kimse 3 kişiyiz yaa
yapacak birşey yok kardeşim sayıca azız =) -
Ben de memnun oldum arkadaşlar.Şöyle bol tüfekli bir piknik iyi fikir
-
Sla. bayadır girmiyodum forma. Kale de oturuyorum beklerim tanışalım görüşelim inş.
-
Sla. bayadır girmiyodum forma. Kale de oturuyorum beklerim tanışalım görüşelim inş.
eneee abi sen yaşıyo muydun
-
Abi bizlerde görüşmek isteriz 3kişide olsak 4 kişide olsak buluşalım zevkli bol atışlı güzel bir piknik yapalım , ölsek haberimiz olmayacak ..
-
Arkadaş herkes buluşalım diyo hiç kimseden ses çıkmıyor bir yer bir saat verin verelim buluşalım kaynaşalım.
-
Abi ben hazırım benim için gün verin ben gelmek isterim sadece siz bile olsanız gelmek isterdim .. Sadece bu hafta sınavlarım var çok uygun olmaz ama yoksa her zaman müsaitim abi ... Siz kalede misiniz yoksa merkezde mi ikamet ediyorsunuz..