yaylı bencede yürek ve bilek işi,,,hatta önce pcp alınmalı sonra yaylı,,zor olan yaylıda başarılı olunca bambaşka tad alınıyor
Yaylı tüfeklerde isabet ve modifikasyon
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sinan dostum Adana ft de yaylı için yapılanı hatırlıyorsun değilmi senin ısrarin olmasa ikinci tur yapılmayacakti ben sinirlenip çekip gitmiştim. Bu mantığın değişmesi lazım
-
yaylı bencede yürek ve bilek işi,,,hatta önce pcp alınmalı sonra yaylı,,zor olan yaylıda başarılı olunca bambaşka tad alınıyor
Aynen katılıyorum Akın kesinlikle önce pcp de pişip sonra yaylıya geçilmeli -
Hüseyin hoşuna gittiyse sevindim onun tam ölçümünu yapmadim yalniz onda kullandığım çekiç yayi bya güçlü gened sornun olursa ya da sormak istediğin bir şey haber ver muhakkak yardımcı olurm
-
Kesinlikle katılıyorum. Benim diyen pcp yapsın bakalım hw97 nin yaptığı grubu. Önce bi iki pelleti yakın hızda atacak o
Şaka bir yana atış hissini yaylı daha fazla veriyor. Tekniğine hakim oldukça daha çok keyif alıyor insan. -
emir hocam mod 125 th kundak almak ve uzun mesafe atışları yapmak istiyorum,burdaki arkadasın yaptıgı gıbı 150 metre atışlar, pellet ise en ıdeal torpedo 20.5 gr gıbı goruyorum http://kesmecekarpuz.wordpress.com/2013/01/15/hat…125-incelemesi/ bu agırlıktakı sacma 125 ıcın bu mesafelere uygunmudur sizce
-
Mod99 kesmedi galiba Akın üstadım
Olabilir fiyalari daha uygun bende 6.35 mod135 arıyorum aksu av la temasdayiz bakalım -
Hüseyin hoşuna gittiyse sevindim onun tam ölçümünu yapmadim yalniz onda kullandığım çekiç yayi bya güçlü gened sornun olursa ya da sormak istediğin bir şey haber ver muhakkak yardımcı olurm
Teşekkür ederim abi. Sen bu tüfeği bu şekil anlatmasan bu tüfekle tanisamayacaktim.
-
yoo 99 la atışa dahı gıtmedım emır hocam 99 un ahşapı,göruntusu benı o kadar mutlu edıyorkı anlatamam,99 dan beklentım olan görsellıgıyle bıle gorevını fazlasıyla tamamlıyorki atıştakı orta ıdeal gucuyle isabetındende memnun bırakacak kuşkum yok ancak benım aynı sen gıbı yaylıda azılı güç merakım var bu azman güçle isabeti bulmak,zor olanı başarmak zamanında basarsamda 150 metreler gıbı daha zorunu basarma takıntım var
-
Alıntı sahibi "ZETAX"
Hüseyin hoşuna gittiyse sevindim onun tam ölçümünu yapmadim yalniz onda kullandığım çekiç yayi bya güçlü gened sornun olursa ya da sormak istediğin bir şey haber ver muhakkak yardımcı olurmTeşekkür ederim abi. Sen bu tüfeği bu şekil anlatmasan bu tüfekle tanisamayacaktim.
Est. Güle güle kullan
yoo 99 la atışa dahı gıtmedım emır hocam 99 un ahşapı,göruntusu benı o kadar mutlu edıyorkı anlatamam,99 dan beklentım olan görsellıgıyle bıle gorevını fazlasıyla tamamlıyorki atıştakı orta ıdeal gucuyle isabetındende memnun bırakacak kuşkum yok ancak benım aynı sen gıbı yaylıda azılı güç merakım var bu azman güçle isabeti bulmak,zor olanı başarmak zamanında basarsamda 150 metreler gıbı daha zorunu basarma takıntım var
Sonu yok bunun . uslanmayız biz ben diyeyim -
yagmurlar hala yagıyor atışa gıdemedıkce silah alıyoruz,atışa aç kaldık
-
Peletim bitti benimde,bu arada pipercup scala model mi?
-
Amanın başlığın güzelliğine bak! Bütün yaylıcılar da burada sayılır. Ben de pcp ile başladım, özgürlüğü mutluluğu yaylıda buldum. Sinan yay olayına çok emek, çok zaman harcadı, o bir sayfa yazının içinde bütün bu uğraşın özeti var. Tx200hc'ye aşığım, aklım hala hw97kl de. Aklımda bir de vortex mod 125 var, kuvveti dizginleme isteği, tahribat isteği var.
Tx200'e eğer modifiye yaparsam, önce bir yay kiti sonra hamster olacak. Ben tetikle çok mutluyum, benim dokunmatik tetiği kimse sevmesede
-
Peletim bitti benimde,bu arada pipercup scala model mi?
piper j3 cup evet scale model uzerınde japon os40-fs 4 zamanlı nitro motor mevcut 3 kere uctu son ucuşta ciddi risk atlattı,şımdı arabam olmadıgından tavanda beklemede -
Size bir hareketli demo. Yalı tüfeğin işleyişi hakkında fikir verebilir.
http://www.arld1.com/pistonpelletdynamics.html
Başka demolar da var inceleyin derim.
-
piper j3 cup evet scale model uzerınde japon os40-fs 4 zamanlı nitro motor mevcut 3 kere uctu son ucuşta ciddi risk atlattı,şımdı arabam olmadıgından tavanda beklemedeÜstten kanatlı modellerin içinde,uçuşu en çok hoşuma giden piper cup dır ne cessna ne başka bir model
-
Arkadaslar lütfen konuyu dağıtmayalım. Bu konu başlığı altında arkadaşların bilgilenmesi gerekiyor.anlayışınız için teşekkürler.
-
hazır konusu açılmışken benim stoegera tetik modifiyesi yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim
-
Burdan bakabilirsiniz
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Çok teşekkür ederim
-