Prometeus du galiba adı bu saçmaya birbaksana senin düßündüğün bunami benziyor
El yapımı pelet
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yiv set plastik kılıfı parçalayabilir bu sefer çekirdek bozulur aynii zamanda çelik kılıf olmaz yivi bozar
-
Budur abicim,ancak sanıyorum bu yivsiz namlularda geçerli ve sabit
-
Yiv set işi bozuyor
-
Etek kurşundan,mermi bakırdan yapılabilir, dikey freze ile birbirine geçer,damlanın tersi şeklinde yuvası olursa hava direnciyle çekirdeği bırakır havada,ama kurşunun eylemsizliği bakırdan fazla olacak,dolayısıyla hiçde bırakmayabilir hedefe varana kadar,plastik yada çelik olmaz
Aslında yapılamayacak bişey değil ve havalı tüfek atışlarında çığır açar ama çalışmak lazım üzerinde
-
Abi olumsuz düşüncelerin olması yada daha önce denenip yapılmamış olması sizi yıldırmasın akıl akıldan üstündür çalışın bakalım inşaallah birşeyler çıkartırsınız. Lakin getboga'nın dediği gibi atmaya kıyamama durumundan dolayı deneme ve etkilerini görme kısmı en büyük sorunlardan biri olabilir
-
denemek lazım ben bir şekil çizdim ancak yivli namluda ne yapar bilemem
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/JLjYME.jpg]
ozaman dış kılıfı sert plastik derlin benzeri bir zamazingodan
iç çekirdeği ise bakır, pirinç, çelik filan gibi sert bir materyalden yapabilirsin
hepsini tornada işleyebilirsin ancak ya tek atışlı pcplerde yada yaylılarda kullanabilirsin bunu
fakat kafama yattı bu iş denemek lazım -
kurşun çekirdek olarak ayrıca yapmanıza gerek kalmayabilir.
yalnız dediğim gibi buna benzer peletler var bir deneyin isterseniz
PROMETHEUS SIVRI SACMA CELIK 5.5CAL -
Gamo nun express sanırım ismi bir pellet modeli var, çizdiğinize benziyor, ben kullandım, hedefe ulaşıncaya kadar birlikte gidiyorlar, en ufak bir çarpmada derlin kısım ayrılıyor çekirdek yoluna devam ediyor.
mesafe oldukça uzun, deniz üzerinde denedim menzil ciddi farklı,
ancak isabet oldukça kötü, grupmanlar hem hw97 de hem de hw100 de kötü.
zorakide fena değil, 25 metreye kadar tatminkar,
tahribat için başarılı denebilir ama isabet kötü, sanırım plastik parça uçuş sırasında yol değişikliklerine neden oluyor -
Yazılanlar silinmiş,bir sorun mu acaba konu ile ilgili?
-
forumda genel bir sorun var
-