Yeni dikkatimi çekti benim 52 nin yaninda bu yazıyor.
okadar yaşlandıkmı yahu
( ama yay keçe vs 2014 model)
Made in west germany !!!
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
istikrar budur.
Sürekli aynı modeli üretme mantığı arabalarda da yapsalar fiyatlar baya aşağı gelir. Tabi bunun maalesef hayal olduğunu biliyoruz.
-
Hocam Almanya'da Nazi sempatisi olan bazı firmalar hâlâ bu damgayı kullanıyor.İkinci ihtimal sizin silah 90 model .
-
Budur ! Bakınız 20 seneyi aşkın bir model ve sadece yay ve keçe değişmiş. Arıza yok!
-
Bizim yerlilerde bu kaliteye ulaşır umarım.
-
Valla ben 89-90 model filan diye düşünüyorum . inanın ne model olduğu umrumda bile değil taş gibi maşallah
yayı keçesi daha geçen ocak ayında değişti şimdi zımba gibi
inşallah yerlileri mizde bu kaliteyi yakalarlar (tabi bende iyi bakıyorum bizim almana ) -
Hocam Almanya'da Nazi sempatisi olan bazı firmalar hâlâ bu damgayı kullanıyor.İkinci ihtimal sizin silah 90 model .
zannetmiyorum dina mod54 de gayet germany yazıyor. Demekki bizim taka 20. yüzyıldan kalma
yanlız bu yay keçe ile resmen sonic patlama yaptırıyor -
adamlar demiri iyi işliyor
-
valla üzerinde pas yok resmen alman çeliği muhabbeti bu olsa gerek
-
Bu tüfek iyi muhafaza edilip güzel yağlandığı sürece abartısız 100 yıl daha keyifle kullanılır tabiri caizse Tabanca gibi Tüfek .
-
valla üzerinde pas yok resmen alman çeliği muhabbeti bu olsa gerek
küçük kusmalar da mı yok?
-
Bu tüfek iyi muhafaza edilip güzel yağlandığı sürece abartısız 100 yıl daha keyifle kullanılır tabiri caizse Tabanca gibi Tüfek .
Beni eskiteceği kesin
-
Burayı Alman Yaylıcılar sarmış başımızı yakacaklar,ben kaçar...
-
alman malı olsun taştan olsun
adamlar işi biliyorlar ... -
Alıntı sahibi "ZETAX"
valla üzerinde pas yok resmen alman çeliği muhabbeti bu olsa gerekküçük kusmalar da mı yok?
valla iki üç tane.belki iğne ucu kadar var
Burayı Alman Yaylıcılar sarmış başımızı yakacaklar,ben kaçar...
yahu ben alamancı sayılırım yarı türk yarı alman