Arkadaşlar henüz 1 aylik hatsan mod 125 sniper , sadece bir kez atisa gittim ve kesinlikle su falan görmedi. Cantasinda duruyordu evde gecen gün çantadan bir cikardim ki metal aksamlarinin ustu tamamen nokta nokta pas olmuş. Çok moralum bozuldu buna neden olur bu acaba ?
Hatsan mod 125'im pas tuttu ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
dısardan ıcerıye gırdıgın ıcın kapalı bıraktıgından dolayı kılıfı ıcerdekı hava sıcaklıgından terleme yapıyo dostum bendede aynı sıkıntı vardı atıstan geldıgın zaman kılıfı acık bırak bı muddet ortam sıcaklıgına alıstıgında olmuyacagını goruceksın...
-
Bu pasları (noktasal kusmalardan bahsediyorum) komple giderme (aynı yerden tekrarlamayacak şekilde) yönetimini bilen var mı?
-
dısardan ıcerıye gırdıgın ıcın kapalı bıraktıgından dolayı kılıfı ıcerdekı hava sıcaklıgından terleme yapıyo dostum bendede aynı sıkıntı vardı atıstan geldıgın zaman kılıfı acık bırak bı muddet ortam sıcaklıgına alıstıgında olmuyacagını goruceksın...
Bilgi için teşekkürler ...
-
10 günlük Hatsan mod-25 supercharger tabancamda benzer sorunla karşılaştım arkadaşım. Wd40 ile silince düzeldi.
-
Ben de metal kısımlarına elle dokunduysam toplayıp kaldırmadan önce mutlaka silerim ve 2-3 haftada bir çok ince bir şekilde yağlarım.
-
Çok fazla abartmadan yani menevişe fazla zarar vermeyecek şekilde. Bir beze wd40 sıkıp noktaları silebilirsiniz. Sonra iyice kurulayıp bir silikon sprey veya koruyucu silah yagiyla temizleyebilirsiniz.
-
Çok fazla abartmadan yani menevişe fazla zarar vermeyecek şekilde. Bir beze wd40 sıkıp noktaları silebilirsiniz. Sonra iyice kurulayıp bir silikon sprey veya koruyucu silah yagiyla temizleyebilirsiniz.
Aynen
-
-
wd40'la temizledikten sonra mustafa beyin(mustafa ekiz) hazırladığı bir yağ var, o yağı ince bir tabaka halinde uyguluyorum. karıncalanma sorunu için birebir. elinde hala mevcut mu bir görüşün derim.