Merhaba hatsan mod 125 th tufeğim var 100 metrede vurabılmem ıcın kac metrede sıfırlamam gerek ?
HATSAN MOD 125 TH durbun sfırlama
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
100 metrede
-
sadece 10 metrede sıfırla emin ol vuracaksın 100 ü
-
Hocam karsı gelmek gıbı olmasın ama 10 metrede denedım 25 -30 metrede hedef kağıdının soluna cekıyor bu arada durbun optıma 3-9*32
-
teorik olarak 10 metrede sıfırlanan bir silah 100 metrede 2. kez atış çizgisinde olduğu için vurman lazım ama 10 metrede sıfırlayıp 25 30 metrede denersen olmaz tabii o zaman 25 metrede sıfırlayacaksın ve maalesef dürbününü değiştir.hiç olmadı optimanın 3-12x44 lük dürbünün al
-
yazmayı unuttum kullandığın saçma nedir.
-
Hocam tesekkur edıyorum ancak dampa ayak aldığım ıcın su anda değiştırmem soz konusu değil yakın zamanda pcp ye gecmeyı dusunuyorum durbunum ustunde verılen durbundur genede tesekkurler
-
istersen hatsana gönder onlar hallederler adamlara bir tüfek gönderdim 100 metreden daha yakına sıfırlayamıyorum namluyu fazla kaldırmışlar
-
Tüfeğim yenı nazar değmesın su anlık bır problemı yok Mart ayının basında aldım
-
Hocam saçma gamo magnum energy veya gamo pro hunter ?
-
birde 2.kez atış çizgisi nedir ?
-
Hocam saçma gamo magnum energy veya gamo pro hunter ?
gamo pro hunter kullan faydasını görürsün
birde 2.kez atış çizgisi nedir ?
Dürbün Montaj,Ayar ve atış ile ilgili Flash Demolarıburda tüm teknikleri var 2. atış çizgisi : bir silahın namlusundan çıkan mermi veya saçma hedefe varma esnasında 2 kez birleşir mesela örnek verirsek 10 mt ye sıfırladığın bir silahı 100 metredede vurursun çünkü birinci kesişim 10 metrede 2. kesişim ise 100 metrede meydana gelmiştir.
-
sıfırlayamazsın
-
Neden ?
-
Hocam karsı gelmek gıbı olmasın ama 10 metrede denedım 25 -30 metrede hedef kağıdının soluna cekıyor bu arada durbun optıma 3-9*32
burada başka bir sıkıntı var..
tüfeğin farklı noktalardaki kesişmeleri sağa sola çekmesi ile alakalı değildir..
alt-üst ayarından ziyade en önemlisi dürbünün sağ-sol ayarıdır..
ve attığın herhangi bir mesafede bu değişmez şayet düzgün bir şekilde ayarladıysan..
Bunun için şimleme gerekebilir, zira ''optik merkez'' önemli bir konu.. Bunu yine forumdaki konular arasında bulabilirsin..alt-üst ayarı ise işin kolay olanı, bi şekilde halledersin.. işte burada o bahsedilen mesafeler devreye giriyor.. ikinci kesişim v.s.
-
Hocam şevkinizi kırmak gibi olmasın ama o dürbün ve o saçmalar ile bence 100 metreyi sıfırlayamazsınız ... Yetersiz kalacaktır sahsen aynı durbun bendede var ancak 50 metreyi zor görüyorum 100 metreyi nasıl sıfırlayacaksınız allah aşkına
-
Arkadaşlar pekı o zaman kaç metrede sıfırlanması gerek bu dürbun ?
-
10 metreye sıfırlayarak, tahminen 55-60 metreye sıfırlanmış olacaktır. İkinci sıfırlama noktasını 100mt. yapabilmek için 5metre gibi bir mesafeye sıfırlamak gerekir.
(Kaynak: Chairgun. Pellet 16gn. jsb hız:850fps dürbün yüksekliği 4.5cm)
-
öncelikle sıfırlanan dürbün almalısın:)
-
10 metreye sıfırlayarak, tahminen 55-60 metreye sıfırlanmış olacaktır. İkinci sıfırlama noktasını 100mt. yapabilmek için 5metre gibi bir mesafeye sıfırlamak gerekir.
(Kaynak: Chairgun. Pellet 16gn. jsb hız:850fps dürbün yüksekliği 4.5cm)
YAni hocam 100 metrede vurabılmek ıcın 5 metredemı sıfırlamam gerek
-