Arkadaşlar peki hatsan at44 wx 10 lw ' de en düşük güç nedir ?
Arkadaşlar pcp de uzman kişiler arıyorum ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yanlış hatırlamıyorsam .22 cal. De 15 gr saçma ile 750 fps idi en kısıkta
Tabi yanlış hatırlıyor olabilirim -
evet arkadaşlar 5.5 (22cal) tüfekte. Teşekkür ederim
-
- Resmi Gönderi
değişiyor o güç konusu her silah bir olmuyor.
-
Hatsan at44 wx 10 lw
-
- Resmi Gönderi
her modelde farklılık gösterir demdim farkındaysan silahta farklı oluyor.
namlunun pellet seçmesi gibi. -
Hatsan at44 wx 10 lw
at 44 ler değişik gücler ile cıkıyor bazısı hatsanda fazla bi standart yok ama en düşük güc 730 fps olması lazım en yuksek gücte 50 fpe üretmesi lazım -
AT44 ü 500 fbs lere jsb 8,44 peletle düşürmek mümkünmü ?
-
setiskuru en kapalı yani saat yönüne doğru en sona doğru getirin eğer olmazsa çekiç yayını değiştirmelisiniz.
-
At 44 de set kuru enkapali yani saat yönüne doğru en sona getirdiğinizde gücü kapatiyoruz. Budurumda cekic yayini gevsetiyormuyuz yaniboyu uzuyormu yoksa kisaliyormu
-
gevşetiyorsunuz
-
Ayni yayi keserek boyunu kisaltsak gücü azaltirmi artırımı
-
soz güç artışı istiyorsanız bence çekiç yayını çıkarttığınızda onu bir yaycıya götürün aynı yaydan ancak biraz daha sett olanından isteyin muhtemelen kalın telden çekeceklerdir . onu takın
-
Yok tam aksine set kuru sonuna kadar sıksak yani yayın gücünü düşürsekte güç fazla geliyor ise yayı nasıl daha güçsüzleştirebiliriz sorusuna çözüm arıyorum. Kısaltmak aklıma geliyor ama kısaltmak tam tersimi etki eder yada gerçekten işe yararmı bilemedim. Yada yaycıda aynı boyutta daha güçsüz yay yapılabilirmi teknik konular bilemiyorum.
-
ikinci seçim daha doğru olur
-