Arkadaşlar resimler gıpta ile baktım. Aman nazar değmesin. şehir dışında olduğum için katılamadım. Şu an Kütahyadayım burdan isteği olan varsa sipariş alıyorum. Bu arada sıralamayı da yazarsanız kim birinci oldu bence iyi olur.
Bi dahaki buluşmada umarım aranıza katılabilirim.
Field Target Müsabakası ve Tarih Belirleme...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sonuçlar:
pistonlu sınıf:
1. kyücel (hw97k-gamo 4-16x50)
2. teknosman (webley patriot- optima 3-9x32)
3. mrmataracı (gamo shadow sport- barska 6.5-20x50)pcp:
1. gmby (aa410-ZOS 10-40x50)
2. nighthawk (hw100-nikko 8-32x60)
3. raptorx (hw100-FTXF1 10-40x50) -
harikasınız ,keyifli atışlar
-
Emeğenize sağılık. Derece alan ve katılan tüm atıcı arkadaşları kutlarım. Bu tür organizasyonların, bölgesellikten taşıp tüm yurdumuzu kapsaması dileği ile...
-
Güzel bir gün idi... Tüm arkadaşlarıma öncelikle geç kalmama ( Erdeminde dediği gibi 5 saat ) rağmen olgunlukları ve anlayışları için teşekkür etmek istiyorum. Sİncap yerine beni de hedef olarak kulvarada yerleştirebilirler idi
Katılımın ileri günlerde dahada artacağını umuyorum... Gayet güzel ve disiplinli bir yarışma oldu...
-
Harika bir gün olmuş fotoğraflardan belli.
Çıldırmamak elde değil
-
Harika bir gün olmuş fotoğraflardan belli.
Çıldırmamak elde değil
Sık dişini Köksal az kaldı artık. Şafak Kaç?
-
Şafak karanlıktır daha onun
-
Bende Öncelikle Formu kuran Mustafa beye ve Tüm yöneticilere teşekkür ederek başlayayım.zira bu sayede birbirimizi taanıyoruz.Aynı hobileri paylaşanların birlikte olmaları daha zevkli,Bilgi paylaşımı ,hoşca vakit geçirmek ve müstesna insanlarla tanışmak sosyal açıdanda insan ruhuna katkıda bulunuyor.Ankara gurubunda tanıdığım müstesna arkadaşları, tanımış olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
-
Bu gün Şafak : 171 6 ay dan az bir zaman kaldı.
-
Abiciğim geçen buluşmaya gitti şarıl şarıl yağmur çamur üstelik saat 7,30'da. Bu buluşmayada gelmek nasip olmadı. Eminim çok güzel vakit geçirdiniz.
-