Merhaba Mustafa Bey.Bildiğiniz üzere İstanbulda bir de Havalı Kuvvetler Takımı bulunmaktadır.Bölgesel Atıcılık Takımları bölümüne benim de üyesi olduğum Takımımızın isminin açılmasını saygılarımla rica ederim.
Havalı Kuvvetler Takımı Hk.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Oluşturdum Alper bey.
-
Tekrar Selamlar Mustafa Bey.Bizim takımın ismi ''Havalı Kuvvetler'' yani bir kısaltma söz konusu değil.HKT değil HK değil sadece açık olarak ''Havalı Kuvvetler''.Mesala ''Filintalar'' gibi...Takım ismimizi bu doğrultuda değiştirirseniz çok memnun kalacağız.Kolay gelsin.
-
- Resmi Gönderi
Tekrar Selamlar Mustafa Bey.Bizim takımın ismi ''Havalı Kuvvetler'' yani bir kısaltma söz konusu değil.HKT değil HK değil sadece açık olarak ''Havalı Kuvvetler''.Mesala ''Filintalar'' gibi...Takım ismimizi bu doğrultuda değiştirirseniz çok memnun kalacağız.Kolay gelsin.
Filintalar'da da ucuna "Team" ekledik, forumun genel görünümünü düşünerek,
Havalı Kuvvetler Team dediğimizde çok uzun oluyor, bu yüzden kısaltma uygun olur diye düşündüm, Ülkemizde zaten bir tane "Havalı Kuvvetler " var yani ucuna Team eklemek doğru olur.Başka bir öneriniz var mı?
-
Bizim Takımımızın kısaltma ismi ''HK'' dır.Nasıl ki galatasaray'ın kısaltması ''GS'' ise.Siz bizim takımımızın ismini değiştirmiş oluyorsunuz.Ayrıca örnek verecek olursak, A Takımı nın sonuna neden team eklemiyorsunuz.Çünkü Ankaralı arkadaşlarımızın takım ismi ''A Takımı'' dır.Bizim Takım ismimizin sonuna team eklemek zorundamısınız?Sadece ''Havalı Kuvvetler'' olarak değiştirilmesini talep ediyorum.Formatımıza uymuyor sizin takımınızın ismi diyorsanız şayet komple bizi çıkartabilirsiniz takımların içinden.Ben bu ısrarınızı anlamış değilim.''HKT'' diye bir takım üyeleri değiliz biz.Saygılarımla...
-
- Resmi Gönderi
İsteğiniz yerine getirildi,
Lütfen sizde profil ayarlarınızdan doldurulması zorunlu doğum tarihinizi girin. -
Tamam Mustafa Bey.Ellerinize ve emeğinize sağlık.Ben de gerekli profil ayarlarımı doldurdum.Saygılarımla...