Arkadaşlar öncelikle herkese mehaba. Yaban tv reklamlarında gördüm sanırım yeni ya da ben yeni öğrendim ''atef havalı saçma'' daha önce bu saçmayı kullanan arkadaşlar varsa biraz bahsedebilirmi ?
Atef havalı saçma
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar öncelikle herkese mehaba. Yaban tv reklamlarında gördüm sanırım yeni ya da ben yeni öğrendim ''atef havalı saçma'' daha önce bu saçmayı kullanan arkadaşlar varsa biraz bahsedebilirmi ?
atef Bir markadır aynı gamo gibi aynı FX Airguns daha yeni çıktı alan yada kullanan görmedim daha
-
Teşekkür ederim.
-
Atef yeni çıkan bir marka öztay-örnek-atef hepsi aynı kalıp ama bazen kursun kalitesi değişebiliyor,yerli malı havalı tüfeklerde yerli malı pelletler iyi iş çıkarıyor.
-
Fiyat olarak baktığımızda düşük fiyatta 3 lira 4 lira gibi bir maliyeti var teşekkür ederim
-
Konuyla pek alakası yok galiba ama ucundanda olsa ortak bir yanı var. Bu avsanın diabola diye bir saçması var (bkz: aşağıda ki fotoğraf) Kullanan var mı bunu? İçindekileri sayarken baktımda çok az bozuk pellet var kutu başı iki üç tane ve gayet düzgün geldi bana diğerleri. Grain falan yazmıyor ve henüz atış yapmadım ne önerirsiniz kullanılabilirmi?
-
Ben atef kullanıyorum özellikle sıfırlama esnasında uygun fiyatlı olduğu için almıştım 10 kutu kadar
fakat enteresan şekilde hoşuma gitti bendeki kutulardan çıkan peletler çok düzgün ve hepsi aynı ölçekte
sapmada fazla yapmıyor. fakat biraz sert bir kurşun -
mod 125 için hafif kalmazmı yanı kullanılabilirmi (mod 125 için) ?
-
mod 125 te ağır palet kullanmak lazım
-
mod 125 te ağır palet kullanmak lazım
Haklısınız jsb 18 grain uygunmudur yada gamo match ? -
jsb 18 gr torpedo 20.5 gr uygundur
-
Merhaba arkadaslar son 1 haftadır yaklasık 5 kutu 500 adet kullandım jet ve mehmet ince kutularındaki hatalı pellet bu markada daha az gibime geldi gayet güzel bence
-
Arkadaşlar hepinize duyarlılığınız ve paylaştınız bilgiler için tek tek teşekkür ediyorum.
-
Kullandığım ucuz paletler arasında sıralama yaparsak 1. Sırada örnek 2.sırada atef 3.sırada jet
Örnek marka palet diğer kullandığım iki palete nazaran daha pürüzsüz ve daha delici 250 adet sayısıyla daha ekonomik.atef jet göre daha pürüzsüz -
Atef marka pelletler k.maraşta üretilmektedir. fabrikasını bizzat ben gezdim makinalarına baktım pellet ana maddesini inceledim gerekli bir kaç püf noktası vardı onlarıda ince ayarla yaptılar Atef sahibi Yunus bey pelletler konusunda çok titizdir fabrikasında bahane değil pellet ürettiriyor, o yüzden kutu içeriği düzgün çıkıyor en kısa zaman da pcp ler içinde düzgün ve pürüzsüz pelletler yapılması düşünülüyor hatta makinaları alındı bir kaç işlem kaldığını biliyorum. Saygılarımla
-
Atef firmasını internetten inceledim. 1984 de bu yola çıkmışlar ve en son Sarsılmaz Türkiye toptan satışını almışlar. Web sitelerini geliştirmeleri lazım, imalattan hiç bahsetmiyor, sadece pazarlama olarak anlaşılıyor.
-
Atef firmasını internetten inceledim. 1984 de bu yola çıkmışlar ve en son Sarsılmaz Türkiye toptan satışını almışlar. Web sitelerini geliştirmeleri lazım, imalattan hiç bahsetmiyor, sadece pazarlama olarak anlaşılıyor.
toptan ağırlıklı verdiği için imalattan bahsedilmedi, lakin pcp ler için pellet üretimine geçildiğinde ve gerekli testler bittiğinde bunu siz değerli hobi camiasına bildireceğiz . saygılarımla
-
Teşekkürler. Başarılar.